Αμείλικτος ο Αναστασιάδης σε κρούσματα διαφθοράς

Σαφής και ξεκάθαρος ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί μικροπολιτικές, ρουσφέτια και διαφθορά από  τα μέλη της κυβέρνησής του, είναι ο νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο οποίος με μια εύστοχη πολιτική κίνηση κατάφερε να εμπνεύσει και πάλι την εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στους πολιτικούς και την πολιτική.

Ο Νίκος Αναστασιάδης γραπτώς δέσμευσε τους υπουργούς του, ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί ρουσφέτι και κάθε είδους …λαμογιά  και προειδοποίησε πως από την στιγμή που θα υποπέσουν στην αντίληψή του τέτοια περιστατικά θα εξαντλεί την αυστηρότητα του …χτυπώντας το κακό εν τη γενέσει του.

Δέσμευσε μάλιστα τα μέλη της κυβέρνησης του γραπτώς, καθιστώντας πλέον υπόλογους τους υπουργούς του σε τυχόν εμπλοκή τους στο μέλλον σε υποθέσεις, διαφθοράς και μεροληψίας απέναντι στους πολίτες.

Τα μέλη της νέας κυβέρνησης έδωσαν όρκο για χρηστή διοίκηση με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις δικές τους ευθύνες έναντι του αξιώματός τους και κυρίως έναντι του Κυπριακού λαού.

Πρόκειται για ένα ακόμη δείγμα γραφής της διακυβέρνησης του Ν. Αναστασιάδη, εκ διαμέτρου αντίθετο με το χάος και τη σκανδαλολογία που ταλάνισε τα προηγούμενα πέντε έτη επί προεδρίας Δημήτρη Χριστόφια τη χώρα.

Ένα χάος που συντηρήθηκε και από τους απερχόμενους κρατούντες, οι οποίο αποχωρώντας άφησαν πίσω τους μια καταχρεωμένη χώρα, 60.000 ανέργους και εκατοντάδες οικογένειες να αναζητούν τα στοιχειώδη στα κοινωνικά παντοπωλεία…