Αλ. Τσίπρας: Να ηττηθούν παντού οι δυνάμεις του μνημονιακού κατεστημένου

«Τρεις κάλπες, μία νίκη» επανέλαβε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από το Ηράκλειο, όπου παρευρέθηκε σε εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ψηφοδελτίου των «Ενεργών Πολιτών» με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Ηλία Λυγερό.

Ο κ. Τσίπρας διεμήνησε πως «το χαστούκι στο κατεστημένο θα ακουστεί σε όλη την Ευρώπη», σημειώνοντας πως το ερώτημα είναι «αν το παλιό που χρεοκόπησε τη χώρα, θα συνεχίσει να απομυζά τις αντοχές του ελληνικού λαού».

«Εμείς έχουμε δηλώσει ότι η επιλογή είναι να τελειώσουμε με τους τσιφλικάδες της διαπλοκής», συνέχισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και τόνισε πως «οι δυνάμεις του μνημονιακού κατεστημένου πρέπει να ηττηθούν παντού».

«Θα πρέπει να ηττηθούν κι εκείνοι που καλυπτόμενοι πίσω από μακιγιάζ και μάσκα κρύβουν τη μνημονιακή τους συμπόρευση», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε βέβαιος ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει ακόμα πιο σκληρά μέτρα για μετά τον Μάιο και εκτίμησε ότι από τις 26 Μάη να δρομολογηθούν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.