Αλληλεγγύη σε Προδρόμου: Χαμένος χρόνος είναι η περιφορά του στα διάφορα πόστα

Χαμένος χρόνος είναι η περιφορά του στα διάφορα πόστα, προσφέροντας τίποτα και όχι η θητεία στην Εθνική Φρουρά αναφέρει σε απάντηση στον Υπουργό Παιδείας,  το Κίνημα Αλληλεγγύη.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Όταν ο υπουργός Παιδείας της ημικατεχόμενης πατρίδας μας δηλώνει από τα μικρόφωνα της δημόσιας τηλεόρασης (!) ότι «εμείς για δεκαετίες χάναμε δύο χρόνια από τη ζωή μας υπηρετώντας την Εθνική Φρουρά», το μέλλον για τον τόπο προμηνύεται ακόμη πιο ζοφερό.

Πρόκειται για ανθελληνική, αντιπατριωτική και άκρως συναγερμική θέση του Πρόδρομου Προδρόμου, όχι για λόγια που αρμόζουν στον πνευματικό άνδρα που ηγείται του υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού του Ελληνισμού στην Κύπρο.

Απαντούμε στον κύριο Προδρόμου: Χαμένος χρόνος δεν είναι η θητεία στην Εθνική Φρουρά. Χαμένος είναι ο χρόνος που ο ίδιος περιφερόμενος ιδεολογικά κατά πώς φυσούσε ο άνεμος όλα αυτά χρόνια, πληρωνόταν από το Δημόσιο για διάφορα πόστα, προσφέροντας τίποτα.

Αν ο κ. Προδρόμου νομίζει ότι η υπηρεσία προς την πατρίδα – όταν αυτή φλέγεται και απειλείται πανταχόθεν από την Τουρκία- είναι χάσιμο χρόνου, δεν αξίζει να ηγείται του υπουργείου που οφείλει να διαμορφώνει Εθνικές – πατριωτικές συνειδήσεις στη νεολαία μας.

Καλό είναι είναι να παραιτηθεί αμέσως.