Αλληλεγγύη: Ο Α. Κυπριανού επιθυμεί επανεκλογή Αναστασιάδη

Σε γραπτή ανακοίνωση το Κίνημα Αλληλεγγύη αναφέρει ότι ο Άντρος Κυπριανού, επιθυμεί επανεκλογή Αναστασιάδη

Αυτούσια η ανακοίνωση:

“Ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ ανάλωσε μεγάλο μέρος της ομιλίας του στο Έκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο για τις Προεδρικές Εκλογές, για να «διαφωνήσει» με την πολιτική Αναστασιάδη στο Κυπριακό, τη στιγμή που όλοι γνωρίζουν ότι:

– Είναι αυτή την πολιτική που στήριζε με νύχια και με δόντια για 4,5 χρόνια.

– Επιθυμεί και ο ίδιος ο Άντρος Κυπριανού την επανεκλογή Νίκου Αναστασιάδη. Πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνευθεί η υποστήριξη υποψηφίου που έχει ήδη χάσει μια φορά τις Προεδρικές από τον ίδιο αντίπαλο, και αποτελεί δεύτερη ή τρίτη επιλογή για το ΑΚΕΛ;

Παρουσιάζεται να «αγωνιά» για τη συμπόρευση των δυνάμεων της Αλλαγής και την κοινή βάση που δημιουργήθηκε για τη νέα στρατηγική στο Κυπριακό. Τη στιγμή που ο ίδιος βαδίζει σε «κοινή βάση» στο Κυπριακό με τον Νίκο Αναστασιάδη, αλλά το αρνείται.

Αναφέρθηκε στο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Βουλής στις Βρυξέλλες, στο οποίο προσκλήθηκαν όλοι οι Κύπριοι και Ελλαδίτες ευρωβουλευτές.

Είναι προφανές ότι ο ίδιος εντάσσεται στη «λογική της αποχής», αλλά υπενθυμίζουμε πως όποιος αισθάνεται βαθιά ριζωμένες μέσα του τις αρχές και τις αξίες της δημοκρατίας, δεν συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο που συμπεριφέρονται αυτοί τους οποίους κατηγορεί και αποφεύγει.

Σημειώνει ότι στόχος της ηγεσίας του ΑΚΕΛ είναι να βρεθεί στο πηδάλιο μια διακυβέρνηση που δεν θα κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους! Υπενθυμίζουμε ότι οι μνήμες από τη διακυβέρνηση Χριστόφια, είναι ακόμη πολύ νωπές.

Όπως νωπές είναι ακόμη και οι μνήμες της κοινής δράσης της ηγεσίας του ΑΚΕΛ με την ηγεσία του Συναγερμού, στην παράλληλη χρηματοδότηση από την Focus, στην αύξηση του εκλογικού μέτρου, αλλά και στο νόμο Ακιντζί που εξευτέλισε τη Βουλή των Αντιπροσώπων.”

Check Also

ΔΗΣΥ: Προφανώς εννοεί τον εαυτό του ο ΓΓ του ΑΚΕΛ όταν λέει κάποιοι να βγουν από τα γραφεία τους

ΔΗΣΥ: Προφανώς εννοεί τον εαυτό του ο ΓΓ του ΑΚΕΛ όταν λέει κάποιοι να βγουν …

Υπ. Δικαιοσύνης: Δράσεις με στόχο την επίσπευση της εκτέλεσης των ενταλμάτων

Υπ. Δικαιοσύνης: Δράσεις με στόχο την επίσπευση της εκτέλεσης των ενταλμάτων Σε ειδική σύσκεψη που …