Αλληλεγγύη: Ευθύνες έχει και ο Υπουργός και η επιδημιολογική ομάδα

«Οι λαλίστατοι επιδημιολόγοι και οι ανυπάκουοι πολίτες»… Με αυτό το τίτλο αναφέρεται σε ανακοίνωση το Κίνημα Αλληλεγγύη για τη κατάσταση και τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας…

Δείτε την ανακοίνωση:

Από τα 10-20 κρούσματα ημερησίως στο lock down του Μαρτίου-Απριλίου φθάσαμε στα 800-900 ημερησίως το τελευταίο δεκαπενθήμερο.

Τραγικό, αλλά γι’ αυτή την εξέλιξη δεν φταίει μόνο ο “ανυπάκουος λαός”, ευθύνες έχει και ο Υπουργός και η επιδημιολογική ομάδα.

Μέχρι προσφάτως λαλίστατοι αλλά επ’ εσχάτων έχουν κλειδοστομιάσει. Θα αναλάβει κάποιος την οποιαδήποτε ευθύνη, ή θα φταίνε όσοι τα πίνουν στην Στασικράτους;

Και έχει επίγνωση η Κυβέρνηση την τραγική κατάσταση ένδειας στην οποία έχει περιέλθει ο μισός πληθυσμός;

Αναμένουμε απαντήσεις από πλευράς κυβέρνησης για όλα τα συγκεκριμένα θέματα που έχουν να κάνουν τόσο με τη δημόσια υγεία, όσο και με τις συνθήκες ένδειας στις οποίες έχει περιέλθει ο μισός πληθυσμός.

Η Αλληλεγγύη εδώ και καιρό παρατηρεί και σχολιάζει δημόσια πως παρά τα μέτρα που λαμβάνονται, όχι μόνο δεν υπάρχει περιορισμός της διασποράς, αλλά αντίθετα το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι παρουσιάζεται επισήμως.

Τα ημίμετρα και οι εξυπηρέτηση των συμφερόντων είναι μεταξύ των βασικών αιτιών που έχουμε φτάσει ως εδώ.