Αλληλεγγύη: “Ανίατες”οι θέσεις Μαλά στο Κυπριακό

“Ανίατες”οι θέσεις Μαλά στο Κυπριακό, αναφέρει σε ανακοίνωση τύπου το κίνημα Αλληλεγγύη:

«Οδυνηρή έκπληξη απετέλεσε η χθεσινή ξεκάθαρη τοποθέτηση του Σταύρου Μαλά σε συνέντευξη του στο κρατικό ΡΙΚ, ότι αποδέχεται την παραμονή κατοχικών στρατευμάτων, καθώς επίσης και τις επικίνδυνες διολισθήσεις και υποχωρήσεις Αναστασιάδη. Και ναι μεν ήταν γνωστό ότι ο Μαλάς έχει πιο «προχωρημένες» υποχωρητικές θέσεις από το ΑΚΕΛ στο ζήτημα της επίλυσης του Κυπριακού, αλλά δυστυχώς κατάφερε τεχνηέντως να το αποκρύψει μέχρι χθες».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση του το Κίνημα Αλληλεγγύη και προσθέτει: «Το ΑΚΕΛ συνεργάστηκε στενά με τον απερχόμενο Πρόεδρο στο Κυπριακό, σε μια πορεία που καταλήγει στην παράδοση της Κύπρου και σε μια εξευτελιστική και επικίνδυνη συμφωνία μετατροπής της ΚΔ σε τουρκικό προτεκτοράτο, αλλά τουλάχιστον οι κόκκινες γραμμές – απαιτήσεις του ΑΚΕΛ  για τους ελάχιστους όρους επίλυσης του Κυπριακού, μπορούσαν κάποτε να καθησυχάσουν κάπως τον λαό. Οι θέσεις του κ. Μαλά είναι χειρότερες και πιο επικίνδυνες από αυτές του ΑΚΕΛ».

«Ο λαός ας αποστείλει τον κύριο Μαλά πίσω στον τομέα εξειδίκευσης του, γιατί στο Κυπριακό έχει προσβληθεί από τον ανίατο ιό της ηττοπάθειας και της υποταγής» καταλήγει στην ανακοίνωση του το Κίνημα Αλληλεγγύη.