Αλλαγές προσώπων στο ΑΚΕΛ, χάρη στο Χριστόφια

Όπως όλα δείχνουν, μεγάλες αλλαγές οριστικοποιούνται στην ηγεσία του ΑΚΕΛ.

Στις 20 Δεκεμβρίου, μεταφέρονται οι συζητήσεις για το “φρεσκάρισμα” στη γραμματεία και … παντού… Φυσικά αυτό ζητάειεπανελειμμένα η βάση του κόμματος στο ΑΚΕΛ μετά τη καταστροφική πολιτική του Χριστόφια στα 5 χρόνια της διακυβέρνησης του.

Η βάση του ΑΚΕΛ ζητά από τους νυν αξιωματούχους του κόμματος, μέχρι να γίνουν οι απαιτούμενες αλλαγές, να “μαζέψουν” τον Χριστόφια… Και εννοούν βέβαια να τον “μαζέψουν” για να σταματήσει να βγαίνει στα ΜΜΕ και να μιλά όπως έχει κάνει και στην εκπομπή του Sigma, όπου μιλώντας στον δημοσιογράφο Χ. Τσουρούλη άρχισε να επιτίθεται ασύστολα κατά πάντων….. Στον πρόεδρο Αναστασιάδη, στον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β’, στα ΜΜΕ….

Δυστυχώς όμως για τον Χριστόφια, ο κυπριακός λαός γνωρίζει ποιος έριξε τη Κύπρο στη χρεοκοπία στα 5 καταστροφικά χρόνια της διακυβέρνησης του….

Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ποιος ήταν πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας όταν πρωτοήρθε η Τρόικα στη Κύπρο; Ποιος πρόεδρος συμφώνησε το πρώτο μνημόνιο τον περασμένο Νοέμβριο; Μα φυσικά ο Χριστόφιας και το κόμμα που τον στήριζε, το ΑΚΕΛ…

Η βάση του ΑΚΕΛ τα γνωρίζει πολύ καλά όλα αυτά, γι’ αυτό και ζητάει επίμονα από τους αξιωματούχους, να τα αλλάξουν όλα και όλους, ούτως ώστε να σωθεί το κόμμα…

Να γεννηθεί μία νέα ηγεσία  στο ΑΚΕΛ..