Αλλάζει “κουστούμι” το ΑΚΕΛ !!!

Στο ΑΚΕΛ πάνε σίγουρα και σταθερά για έκτακτο εκλογικό συνέδριο τον Ιανουάριο του 2014.

Στο έκτακτο συνέδριο του ΑΚΕΛ αναμένονται ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Πριν από μερικές μέρες έγινε συνεδρία της κεντρικής επιτροπής του κόμματος  όπου ακούστηκαν αρκετές φωνές για την επιτακτική ανάγκη ριζικών αλλαγών στο ΑΚΕΛ.

Όπως φαίνεται πρόκειται να γίνει “αποκαθήλωση” του γενικού γραμματέα του κόμματος, Άντρου Κυπριανού καθώς και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Νίκου Κατσουρίδη. Ειδικά αυτοί οι δύο είναι οι πρώτοι που θα “φαγωθούν” και θα σταλούν στα σπίτια τους….

Ο υπεύθυνος της μεγάλης οικονομικής καταστροφής  της Κύπρου και ταυτόχρονα υπέυθυνος για τη φονική έκρηξη στο Μαρί, Δημήτρης Χριστόφιας  μίλησε για αλλαγές στο ΑΚΕΛ όπως έγιναν το 1990 προωθώντας έτσι το δικό του “πνευματικό” παιδί στη θέση του γενικού γραμματέα.

Φαίνεται δεν έχει συνειδητοποιήσει  ο Χριστόφιας ότι οι παρευρισκόμενοι στη συνεδρίαση δεν ήθελαν καν να τον δούν για τη σημερινή κατάντια που έχει φέρει στο κόμμα.

Ο κόσμος του ΑΚΕΛ του ζητά να συνταξιοδοτηθεί πλήρως από το κόμμα. Ας μη ξεχνάμε ο “χορός της μίζας” γινόταν στο χώρο του ΑΚΕΛ και εδώ τη πλήρη ευθύνη πάλι φέρει ο Χριστόφιας γιατί επί διακυβέρνησης του έγιναν όλα αυτά.

Επί 80 χρόνια έκτιζαν το κόμμα του ΑΚΕΛ θέτοντας του γερές βάσεις και σε 5 χρόνια διακυβέρνησης Χριστόφια κατέρρευσε….

Τώρα θα αρχίσουν από την αρχή….