Αλεπού επιτέθηκε σε μωρό στον Λονδίνο

Ένα φαινόμενο που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στο Λονδίνο, καθώς πολύ συχνά αλεπούδες προκαλούν αναστάτωση σε σπίτια μέσα στην πόλη. Αυτή την φορά η ανησυχία είναι μεγαλύτερη, καθώς μια αλεπού επιτέθηκε σε ένα μωρό τεσσάρων εβδομάδων το οποίο βρισκόταν στην κούνια του!

Η επίθεση της αλεπούς στον μικρό βρέφος, έγινε στις 6 Φεβρουαρίου στο Μπρούμλεϊ στο νοτιοανατολικό Λονδίνο.Το μωρό μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Σέντ Τόμας, καθώς το ζώο είχε δαγκώσει το χέρι του, με αποτέλεσμα να του ακρωτηριάσει το δάχτυλο,που ευτυχώς κατάφεραν να συγκολλήσουν οι γιατροί.

Αν και το νοσοκομείο δεν έχει προβεί σε ανακοινώσεις, σύμφωνα με το BBC η μητέρα που ήταν σε άλλο δωμάτιο, άκουσε το μωρό να ουρλιάζει και είδε μία αλεπού να έχει αρπάξει το μωρό από το χέρι και να το σέρνει έξω από την κούνια

Ο δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον, δήλωσε πως αυτού του είδους οι επιθέσεις είναι σπάνιες, αλλά πρόσθεσε πως: «πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να αντιμετωπίσουμε το αυξανόμενο πρόβλημα των αστικών αλεπούδων».