Αλβανία: Περιμένουν την Ελένη Φουρέιρα να τραγουδήσει στο χωριό της…

Ένα ενδιαφέρον οδοιπορικό στα μέρη όπου πέρασε μερικά από τα παιδικά της χρόνια η Ελένη Φουρέιρα έκανε η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Στην κάμερα του Happy Day μίλησαν κάτοικοι από τα χωριά όπου κατάγονται οι γονείς της τραγουδίστριας αλλά και η δήμαρχος του Πατός (πόλη στη νότια Αλβανία και μικρός δήμος της πόλης Φιέρ από την οποία κατάγεται η Ελένη Φουρέιρα).

«Ότι θα γίνει τόσο διάσημη δεν το πίστευαν ούτε οι γονείς της. Είμαι πολύ χαρούμενη και περιμένουμε κάποια στιγμή η Ελένη να έρθει στο χωριό και να την απολαύσουμε σε μια συναυλία εδώ», είπε χαρακτηριστικά η δήμαρχος.

Ενώ οι κάτοικοι έστειλαν μήνυμα στην τραγουδίστρια: «Ελένη, όπως ήσουν καλή κοπέλα, μορφωμένη και πολύ σεβαστική, έτσι έμεινες. Μπράβο σου!» και συνέχισαν: «Έχει το αίμα του πατέρα μου και μπράβο στους γονείς της Ελένης γι’ αυτό το κορίτσι. Στεναχωριόμαστε γιατί νομίζω ότι έχει αλλάξει το επώνυμό της. Φουρέιρα είναι; Να ξέρετε είναι παιδί δικό μας, έχει γεννηθεί εδώ. Το όνομά της είναι Εντέλα. Η αλήθεια είναι ότι τα αδέλφια μας στην Ελλάδα την είπαν Ελένη».