Ακόμη πετά χρήματα η Cyta…

Τον σπάταλο χαβά τους συνεχίζουν κάποιοι,  παρότι η Κύπρος να διανύει μια από τις χειρότερες σελίδες  στην ιστορίας, με την οικονομική κρίση να έχει απλώσει σε όλο το φάσμα της κοινωνίας τα πλοκάμια της, αναγκάζοντας έτσι όλη την χώρα να αναθεωρήσει τις μέχρι τώρα πραγματικότητες της.

Τρανό παράδειγμα η θυγατρική της Cyta στην Ελλάδα, η Cyta Hellas η οποία παρότι δεν φαίνεται να εμφανίζει κέρδη, “επενδύει” ένα τεράστιο κονδύλι για την προβολή και την διαφήμιση της, με την σύμφωνη όπως φαίνεται γνώμη και τον υπευθύνων στην Κύπρο.

Ο διορισμένος από τον Δημήτρη Χριστοφια πρόεδρος της Cyta Στάθης Κιττής,  ο οποίος πραγματοποιεί τακτικότατα ταξιδάκια στην Ελλάδα, για συνεδριάσεις και οδηγίες με τους υφιστάμενους του στην Cyta Hellas, δεν βλέπει και δεν ακούει άραγε παντού τις διαφημίσεις της θυγατρικής τους;

Είναι πάντως εμφανές παντού με γιγαντοαφίσες. Από το αεροδρόμιο των Σπάτων όπου κατεβαίνει, μέχρι  και το Χίλτον όπου πάει να διαμείνει και να κάνει τις “δουλειές” τους.

Μεγάλη είναι επίσης η καμπάνια που γίνεται σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, με τρανό παράδειγμα τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές προβολές της διαφήμιση της  CytaHellas, η οποία βγαίνει στον αέρα σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Μπορεί βέβαια να είναι άλλη μια προσπάθεια να μεγαλώσουν την πίτα των συνδρομητών τους στην γείτονα χώρα, όμως σε τέτοιες εποχές κανείς δεν “πετά” χρήματα στην διαφήμιση και προβολή, ειδικά όταν οι ζημιές παραμένουν ζημιές….

Οι ζημιές της  CytaHellas κ. Κιττή, σύμφωνα και με τα επίσημα στοιχεία φθάνουν τα  84.4 εκ. ευρώ…

Ο Χριστόφιας που σας διόρισε άφησε πίσω του καμένη γη και όπως όλα δείχνουν ακολουθείται τα βήματα του …

Ότι κέρδη αποφέρει η Cyta στη Κύπρο σπαταλιούνται στην Ελλάδα και ειδικά αυτή την εποχή…

Φυσικά κύριε Κιττή με “ξένα κόλλυβα όλοι τρώμε” δεν είναι έτσι;

Μήπως είναι καιρός  λέω να πάτε και εσείς στο σπιτάκι σας, να ξεκουραστείται όπως έκανε και ο σύντροφος σας ο Χριστόφιας…

Άντε στο καλό πια να σταματήσουν και οι σπατάλες..