Ακόμη και παραίτηση σκέφτεται ο Στ.Μαλάς

Άτακτη οπισθοχώρηση μπροστά στη μεγάλη διαφαινόμενη ήττα, σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες της Laimitomos.com στο «στρατηγείο» του Σταύρου Μαλά. Όπως είμαστε σε θέση να  γνωρίζουμε ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ – Αριστερά – Νέες Δυνάμεις, Σταύρος Μαλάς, εκμυστηρεύτηκε στο «στρατηγό της προεκλογικής του εκστρατείας, Νίκο Κατσουρίδη, ότι σκέφτεται ακόμη και να αποσύρει την υποψηφιότητά του, προκειμένου να μην αμαυρώσει το όνομά του και κυρίως να μην στιγματίσει το χώρου του ΑΚΕΛ με ένα ποσοστό πολύ μικρότερο, από αυτό του 26.9% που έλαβε στον πρώτο γύρο των εκλογών, την περασμένη Κυριακή.

Ο Ν.Κατσουρίδης, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, κατάφερε, ωστόσο, να τον μεταπείσει και να κρατήσει ζωντανή την υποψηφιότητα του Στ. Μαλά μέχρι την ερχόμενη Κυριακή, γνωρίζοντας όμως και εκείνος ότι τα περιθώρια για τη συγκέντρωση ενός αξιοπρεπούς ποσοστού έχουν, πλέον, στενέψει επικίνδυνα.

Ο λόγος που έβαλε τον Στ. Μαλά στις συγκεκριμένες σκέψεις δεν είναι άλλος από τη δυναμική που εμφανίζει η υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη, με τη συστράτευση όλων των πολιτικών δυνάμεων. Κοινός τους στόχος είναι να αποτραπεί το καταστροφικό ενδεχόμενο μιας νέας περιόδου διακυβέρνησης της χώρας από ΑΚΕΛικά στελέχη

Την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη στηρίζουν όλοι οι χώροι πλην φυσικά του ΑΚΕΛ, το οποίο ωστόσο παρουσιάζει μεγάλες διαρροές. Και αυτό γιατί πολλοί ψηφοφόροι του, απογοητευμένοι από τη διακυβέρνηση της χώρας από τον Δημήτρη Χριστόφια, έχουν αποφασίσει πλέον να στηρίξουν τον Ν. Αναστασιάδη.