Ακυρώθηκαν όλες οι εκδηλώσεις των κομμάτων λόγω της κρισιμότητας της υγείας Τ. Μητσόπουλου

Στο πλευρό του Τάσου Μητσόπουλου βρίσκονται πολιτικοί και απλός κόσμος εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση τους στην οικογένεια του.

Κόμματα με ανακοινώσεις τους εύχονται στον Τάσο Μητσόπουλο να ξεπεράσει τη δοκιμασία και τη δύσκολη μάχη που δίνει και να αναρρώσει γρήγορα.

Τα κόμματα ακύρωσαν  προγραμματισμένες εκδηλώσεις και συναντήσεις, ως ένδειξη συμπαράστασης στις δύσκολες ώρες που περνά ο Τάσος Μητσόπουλος.

Η Διάσκεψη Τύπου του Εκπροσώπου Τύπου της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη που ήταν προγραμματισμένη για τις 12:00μ ακυρώνεται λόγω της εξέλιξης με την υγεία του Υπουργού Άμυνας Τάσου Μητσόπουλου.

«Οι σκέψεις όλων μας αυτή την ώρα είναι στη μάχη για τη ζωή που δίνει ο Τάσος Μητσόπουλος. Του ευχόμαστε ολόψυχα να την κερδίσει. Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στην οικογένεια και στους οικείους του και τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επίσης ανακοινώθηκε από την ΚΕ ΑΚΕΛ η αναβολή της εκδήλωσης παρουσίασης των υποψηφίων Ευρωβουλευτών, που θα πραγματοποιείτο απόψε στο κέντρο «Millennium» στη Λεμεσό, λόγω της σοβαρής κατάστασης της υγείας του Υπουργού Άμυνας, Τάσου Μητσόπουλου.

Η ΕΔΕΚ και το Κίνημα Οικολόγων ανακοίνωσαν ότι ακύρωσαν προεκλογική συγκέντρωση στη Λάρνακα.

«Αυτές τις ώρες οι σκέψεις και οι προσευχές όλων μας είναι με τον Τάσο Μητσόπουλο και στη μάχη που δίνει για τη ζωή του. Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στην οικογένεια και στους οικείους του», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΔΕΚ.

Επίσης το Ευρωπαϊκό Κόμμα ανακοίνωσε ότι συνεπεία της κρίσιμης κατάστασης της υγείας του Υπουργού Άμυνας Τάσου Μητσόπουλου ακυρώνει την προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Ευρωβουλευτή Δημήτρη Συλλούρη, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα στην Αθηένου στο Γεωργικό Σύλλογο «ΡΕΑ».

Ανακοινώθηκε επίσης ότι η εκδήλωση για παρουσίαση των Γυναικών Υποψηφίων Ευρωβουλευτών και της διαφωτιστικής Εκστρατείας 50/50 – «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα», που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα  στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας Κύπρου, στην Αγία Παρασκευή, ακυρώνεται.