Ακρίτα κατά Σημίτη: «Όταν έσκασε στα χέρια σας το Χρηματιστήριο δεν μιλήσατε»

Τα πυρά της κατά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στρέφει η δημοσιογράφος και αρθρογράφος της εφημερίδα «Τα Νέα», Έλενα Ακρίτα.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η κυρία Ακρίτα βάλλει κατά του Κώστα Σημίτη αναφερόμενη σε μίζες, σκάνδαλο Χρηματιστηρίου, παράδοση Οτζαλάν και του καταλογίζει ότι σιωπούσε, ενώ τώρα που μιλά, δεν τον ακούει πια κανείς.

«Κύριε Σημίτη, Όταν επί των ημερών σας έγιναν ΟΙ μίζες με Τσουκάτους, Τσοχατζόπουλους και λοιπούς πατρικίους της πολιτικής μας ζωής. Όταν το Χρηματιστήριο έσκασε στα χέρια σας και πήρε μια χώρα στο λαιμό του. Όταν παραδώσατε ψυχρά τον Οτσαλάν στους εκτελεστές του. Όταν η μεγαλομανία σας – ασορτί με αυτήν της Γ. Αγγελοπούλου – βούλιαξε τη χώρα στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004…..Τότε δεν μιλήσατε. Μιλάτε τώρα.
Μόνο που τώρα δεν σάς ακούει κανείς. Τα λόγια σας δεν μετράνε.Ούτε εσείς.» γράφει μεταξύ άλλων η κυρία Ακρίτα.

Υπενθυμίζεται ότι άρθρο που έγραψε ο κ. Σημίτης στην εφημερίδα «Τα Νέα» προκάλεσε μεγάλες συζητήσεις, ωστόσο ο ίδιος διαχώρισε τη θέση του από τον τίτλο που έβαλε η εφημερίδα στο άρθρο του, υποστηρίζοντας ότι «προσωπικοί χαρακτηρισμοί για πολιτικούς μου ήταν πάντα ξένοι».