ΑΚΕΛ: Χείριστη υπηρεσία στην πατρίδα η επικράτηση προεκλογικών σκοπιμοτήτων

Χείριστη υπηρεσία στην πατρίδα η αδημονία κατάληψης της εξουσίας και η επικράτηση κομματικών, προεκλογικών σκοπιμοτήτων

Ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος δεν επιχειρεί καν να αποκρύψει την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματός του για τις επόμενες προεδρικές εκλογές. Από την άλλη, η Κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη- Συναγερμού διά του Αν. Κυβερνητικού Εκπρόσωπου, ενώ επέκρινε έντονα χθες τον κ. Παπαδόπουλο για αυτή του τη στάση, αντέδρασε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Εξέδωσε μια επίσης ξεκάθαρα προεκλογικού χαρακτήρα δήλωση.

Ταυτόχρονα, ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ ακολουθούν το ακροδεξιό ΕΛΑΜ σε ενέργειες, όπως αυτή για το ενωτικό δημοψήφισμα, που επενεργούν υπονομευτικά για τις προσπάθειες αναζήτησης λύσης στο Κυπριακό. Κυβέρνηση, ΔΗΣΥ και Ν. Παπαδόπουλος έχουν προφανώς ξεκινήσει πολύ πρόωρα την προεκλογική τους εκστρατεία και φαίνεται να έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους στις επόμενες προεδρικές και όχι στις επόμενες γενιές.

Η υπονόμευση της παρούσας διαδικασίας λύσης, τόσο από αυτούς που φανερά την πολεμούν όσο και από εκείνους που παρουσιάζονται να την στηρίζουν, εξαιτίας μικροκομματικών σκοπιμοτήτων και της αδημονίας τους για κατάληψη της εξουσίας, αποτελεί τη χείριστη υπηρεσία στην πατρίδα, ιδιαίτερα τούτες τις κρίσιμες στιγμές για το μέλλον της Κύπρου.

*Γραπτή δήλωση Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου ΑΚΕΛ- Αριστερά- Νέες Δυνάμεις Γιώργου Λουκαΐδη