ΑΚΕΛ: Σκοπιμότητες της ηγεσίας Οικολόγων – Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει

Δεν έχει κανένα δικαίωμα η ηγεσία των Οικολόγων να ταυτίζει τη συνέπεια του ΑΚΕΛ με την ασυνέπεια του κ. Αναστασιάδη στο Κυπριακό, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαίδης:

“Όπως έπραττε και την περίοδο 2009-2014, η ηγεσία των Οικολόγων έχει και τώρα κάθε δικαίωμα να συμϕωνεί και να καλύπτει τους χειρισμούς Αναστασιάδη στο Κραν Μοντάνα, όπως άλλωστε συμϕώνησε και με τους χειρισμούς του στο ενωτικό δημοψήϕισμα, με την από πλευράς του επαναϕορά της πρόταξης πριν πάει σε συνομιλίες καθώς και σε αρκετούς άλλους χειρισμούς του από το Μοντ Πελεράν ένα και εντεύθεν. Δεν έχει, όμως, κανένα δικαίωμα να προσπαθεί με ανυπόστατο τρόπο να ταυτίζει τη συνέπεια του ΑΚΕΛ με την ασυνέπεια του κ. Αναστασιάδη στο Κυπριακό.

Ούτε πολύ περισσότερο έχει δικαίωμα να παρουσιάζει με προσβλητικό τρόπο το ΑΚΕΛ ως έτοιμο να αποδεχτεί τις απαιτήσεις της Τουρκίας. Λίγη περισσότερη σοβαρότητα και σεβασμός δεν θα έβλαπτε καθόλου νομίζουμε.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι η ηγεσία των Οικολόγων θα εγκαταλείψει τις όποιες σκοπιμότητες, οι οποίες μόνο μια άνευ αντικειμένου αντιπαράθεση προκαλούν. Εκτός και αν στοχεύει και τα επόμενα πέντε χρόνια να συνεχίσει από εκεί που έμεινε στο Β’ Γύρο των Προεδρικών Εκλογών. “