ΑΚΕΛ: Σεβαστή η απόφαση των Οικολόγων να στηρίξουν την υποψηφιότητα του κ. Παπαδόπουλου

Σε ανακοίνωση του ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαΐδης αναφέρθηκε στην επιλογή των αρμοδίων οργάνων των Οικολόγων και της Πλατφόρμας Πολιτών να στηρίξουν την υποψηφιότητα του κ. Παπαδόπουλου σημειώνοντας ότι “είναι απολύτως σεβαστή”.

“Φυσιολογικά, όμως, η επιλογή τους αναμένεται να κριθεί από τους ίδιους τους πολίτες. Οι οποίοι παρακολουθούν τον κ. Παπαδόπουλο, να δεσμεύεται με περισσή ευκολία προς διάφορες κατευθύνσεις, στο δρόμο, δηλαδή, που χάραξε ο κ. Αναστασιάδης. Δικαιολογημένα, κατά συνέπεια, οι πολίτες διερωτώνται πόση αξιοπιστία έχουν οι δεσμεύσεις του κ. Παπαδόπουλου απέναντι στους Οικολόγους στα περιβαλλοντικά και οικονομικά ζητήματα, όταν κατά κανόνα όλα αυτά τα χρόνια οι θέσεις τους βρίσκονταν σε ευθεία σύγκρουση” αναφέρει.

“Όπως, επίσης, οι πολίτες διερωτώνται πόση αξιοπιστία έχουν οι δεσμεύσεις του κ. Παπαδόπουλου στο Κυπριακό, όταν αρνείται να αναφερθεί στο στρατηγικό στόχο λύσης ΔΔΟ στο Κυπριακό και όταν υπάρχουν τόσο κραυγαλέες αντιφάσεις μεταξύ των κομμάτων που τον στηρίζουν”καταλήγει.