ΑΚΕΛ: Προκαλούν ασύστολα το λαικό αίσθημα, οι δηλώσεις Προδρόμου

Σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΑΚΕΛ,  Γιώργος Τ. Γεωργίου, για τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, τόνισε ότι δυστυχώς η αλαζονεία, η αυταρχικότητα και ο ετσιθελισμός έγιναν καθημερινή πρακτική των κυβερνώντων.

Τι δήλωσε:

Οι χθεσινές αναφορές του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Πρόδρομου Προδρόμου σχετικά με την κινητοποίηση των Αγροτικών και άλλων Οργανώσεων για το ξεπούλημα του Συνεργατισμού συνιστούν ειρωνεία και περιφρόνηση και προκαλούν για ακόμη μια φορά ασύστολα το λαϊκό αίσθημα.

Δυστυχώς η αλαζονεία, η αυταρχικότητα και ο ετσιθελισμός έγιναν καθημερινή πρακτική των κυβερνώντων Ν. Αναστασιάδη και ΔΗΣΥ. Οι συμπεριφορές τους είναι προέκταση των πολιτικών τους, της φιλοσοφίας της διακυβέρνησης τους, αποτελούν μνημείο αντιλαϊκών πράξεων και ενεργειών. Βρίσκονται πλέον σε διάσταση με το δίκαιο και την αλήθεια.

Ο λαός ζητά κάθαρση!

Ζητά η Κυβέρνηση Ν. Αναστασιάδη και ΔΗΣΥ να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Φτάνει πια ο εμπαιγμός και η κοροϊδία. Διαβεβαιώνουμε τον Κυπριακό λαό ότι θα συνεχίσουμε τους αγώνες και τις κινητοποιήσεις μας εντός και εκτός Βουλής για να δικαιώσουμε τα όνειρα και τις προσδοκίες του λαού, για να προστατεύσουμε την κοινωνία.