ΑΚΕΛ: Οι κυβερνώντες ξεπουλούν με επιδότηση το Συνεργατισμό

Οι κυβερνώντες ξεπουλούν με επιδότηση το Συνεργατισμό, τόνισε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ, προσθέτοντας ότι  το ΑΚΕΛ θα στείλει επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα, με την οποία θα ζητά όπως διερευνηθεί πλήρως το θέμα των ευθυνών που προκύπτουν για το τραγικό αποτέλεσμα των κυβερνητικών χειρισμών και αποφάσεων.

“Η κυβέρνηση Αναστασιάδη – Συναγερμού, με λεφτά του φορολογούμενου πολίτη, επιδοτεί το ξεπούλημα του καλού κομματιού του Συνεργατισμού σε ιδιωτική τράπεζα. Αυτή είναι η συμφωνία στην οποία ουσιαστικά έχει καταλήξει η κυβέρνηση.

Όταν οι κυβερνώντες δια στόματος Υπουργού Οικονομικών δήλωναν, στις 20 περασμένου Μαρτίου, ότι «ο Συνεργατισμός δεν πωλείται» προφανώς εννοούσαν ότι «δεν πωλείται, αλλά ξεπουλείται».

Κι όταν δήλωναν στις 28 περασμένου Μαρτίου, πάλι δια στόματος Χάρη Γεωργιάδη, ότι «υπάρχει μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον» προφανώς εννοούσαν ότι «ξεπουλούμε με επιδότηση κιόλας».

Οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι κυβερνώντες φροντίζουν για να εξυπηρετούνται μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, οι κυβερνώντες πραγματικά έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους.

Με τη συμφωνία που κάνουν οι κυβερνώντες δεν «μετεξελίσσεται ο Συνεργατισμός», ούτε «δημιουργείται νέα οντότητα», όπως επιχειρεί να χρυσώσει το χάπι ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης. Γράφεται ο τραγικός επίλογος του Συνεργατισμού.

Η κυβέρνηση ξεπουλά και πληρώνει και από πάνω από τα λεφτά των φορολογούμενων πολιτών!

Το ΑΚΕΛ προτίθεται να στείλει επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα, με την οποία θα ζητά όπως διερευνηθεί πλήρως το θέμα των ευθυνών που προκύπτουν για το τραγικό αποτέλεσμα των κυβερνητικών χειρισμών και αποφάσεων.”