ΑΚΕΛ: Κυβέρνηση σκοπιμοτήτων, ψεμάτων και αλαζονείας

Κυβέρνηση σκοπιμοτήτων, ψεμάτων και αλαζονείας, ανέφερε σε δήλωσή του εκ μέρους του ΑΚΕΛ, ο Άριστος Δαμιανού.

Αναλυτικότερα είπε ότι:

Η διακυβέρνηση Αναστασιάδη-Συναγερμού ξεκίνησε τη δεύτερη θητεία της αποφασισμένη να ισοπεδώσει ό,τι έμεινε όρθιο από την πρώτη. Ξεπούλημα του Συνεργατισμού, κρίση στην παιδεία, υποβάθμιση της δημόσιας υγείας, καταρράκωση των θεσμών, ανυπαρξία δημόσιας τάξης και ασφάλειας, πρωτοφανής διαφθορά και διαπλοκή.

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών γνωρίζει πλέον τί σημαίνει δεύτερη πενταετία Αναστασιάδη-Συναγερμού. Σκοπιμότητες, ψέματα και αλαζονεία διαπλέκονται με την ανικανότητα και τον αυταρχισμό.

Το ΑΚΕΛ θα συνεχίσει να αντιπαλεύει απαράδεκτα φαινόμενα και πολιτικές, που πλήττουν την κοινωνία και εξυπηρετούν τα συμφέροντα των λίγων και εκλεκτών σε βάρος των πολλών.

Το δε ενδιαφέρον τάχατες του Συναγερμού και της εφημερίδας «Αλήθεια» για τους χαμηλά αμειβόμενους του ιδιωτικού τομέα είναι όψιμο και ψεύτικο. Πρώτο, διότι εδώ και χρόνια οι κυβερνώντες κωφεύουν στις προτάσεις του ΑΚΕΛ για σταδιακή αποκατάσταση μισθών και δικαιωμάτων στον ιδιωτικό τομέα. Δεύτερο, διότι ο βίος και η πολιτεία τους είναι ευθυγραμμισμένα με τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και όχι με τα δίκαια των εργαζομένων και των χαμηλά αμειβόμενων.