ΑΚΕΛ: Καλούμε το ΕΛΑΜ να αναλάβει τις ευθύνες του για το στέλεχός του

Καλούμε το ΕΛΑΜ να αναλάβει τις ευθύνες του  και να απαντήσει για το στέλεχός του που συνελήφθη από την Αστυνομία, ανέφερε σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΑΚΕΛ,  Γιώργος Τ. Γεωργίου.

Αυτούσια η δήλωση του μέλους του πολιτικού γραφείου του ΑΚΕΛ:

«Η σιγή ιχθύος που τηρεί το ΕΛΑΜ για το στέλεχος του στην Λάρνακα, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορήθηκε από την Αστυνομία για πολύ σοβαρά αδικήματα, μεταξύ των οποίων και παροχή προστασίας αποτελεί μέγιστη πρόκληση του λαού, καθώς και προσβολή στα δημοκρατικά του αισθήματα.

Το ΕΛΑΜ ως παράρτημα του αδελφού Κόμματος της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα εισάγει επικίνδυνα φαινόμενα τρομοκρατίας και υπόκοσμου και απειλεί την ομαλή λειτουργία της Δημοκρατίας στο τόπο μας.

Καλούμε επιτέλους το ΕΛΑΜ να αναλάβει τις ευθύνες του, να αποδείξει ότι διαθέτει στοιχειώδη πολιτική ευθιξία και να απαντήσει με ειλικρίνεια για τις σχέσεις του με τον υπόκοσμο και το συγκεκριμένο στέλεχος.

Ταυτόχρονα, καλούμε τις διωκτικές Αρχές να προχωρήσουν άμεσα στην δίωξη και στην παραδειγματική τιμωρία όλων όσων απειλούν την Δημοκρατία στο τόπο μας.»