ΑΚΕΛ: Θερμές ευχές σε ολόκληρο τον Κυπριακό λαό

Σε Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του το ΑΚΕΛ απυθεύνει θερμές ευχές σε όλο το κυπριακό λαό:

“Με την ευκαιρία των Χριστουγέννων, το ΑΚΕΛ απευθύνει σε ολόκληρο τον κυπριακό λαό θερμές ευχές για χρόνια πολλά, ευημερία, υγεία και ευτυχία.

Απευθύνουμε θερμές ευχές σε κάθε οικογένεια στην Κύπρο. Η σκέψη μας βρίσκεται ιδιαίτερα στους φτωχούς, στους χιλιάδες ανέργους, σε όσους βιώνουν την εργασιακή αβεβαιότητα και τις αρνητικές συνέπειες στα δικαιώματα και τις απολαβές τους. Στους νέους ανθρώπους που αγωνιούν για το μέλλον και την προοπτική τους και γενικότερα σ’ όλους εκείνους που περνάνε δύσκολες ώρες.

Σ’ όλους τους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες μας, αλλά και τους μετανάστες που φιλοξενούνται στη χώρα μας και βρίσκονται μακριά από τις οικογένειες τους, στέλνουμε μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης.

Τέλος, ευχόμαστε το δίκαιο, η ειρήνη και η ευημερία να επικρατήσουν σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι επόμενες γενιές αξίζουν κάτι καλύτερο από ένα μέλλον που θυσιάζεται συνεχώς στο βωμό του κέρδους και των άδικων πολέμων. O αγώνας και η προσπάθεια για ένα μέλλον της ειρήνης, της συνεργασίας μεταξύ των λαών και των ανθρώπων και της ευημερίας δίνει νόημα στη ζωή.

Χρόνια πολλά. Ευτυχία και πρόοδο για όλους.”