ΑΚΕΛ: Η Κυβέρνηση θα φορτώσει τις ζημιές του Συνεργατισμού στη κοινωνία

Η Κυβέρνηση θα φορτώσει τις ζημιές του Συνεργατισμού στη κοινωνία, αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση το ΑΚΕΛ για  τη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα:

“Οι πρόσφατες ανακοινώσεις για τη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα δεν αλλάζουν την πορεία ιδιωτικοποίησής της, αλλά αντίθετα είναι ένα ακόμα βήμα των μεθοδεύσεων για το ξεπούλημα της Τράπεζας.

Η Κυβέρνηση με τις ενέργειες της έχει φροντίσει και πάλι να φορτώσει τις ζημιές στους φορολογούμενους και στην κοινωνία. Αντί να παραδώσει το Συνεργατισμό στους πολίτες όπως είχε δεσμευτεί, προετοιμάζεται να παραδώσει τα κέρδη στους ιδιώτες επενδυτές, αφήνοντας τη ζημιά στο Κράτος.

Υπενθυμίζουμε ότι η Κυβέρνηση είναι και πάλι ανακόλουθη αφού είχε δεσμευτεί ότι θα προχωρούσε στην ετοιμασία ολοκληρωμένης πρότασης για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια την οποία θα συζητούσε με τα υπόλοιπα πολιτικά Κόμματα.

Με τις εξελίξεις που δρομολογεί δείχνει ότι έχει λάβει τις αποφάσεις της, ερήμην των πολιτικών δυνάμεων και του Λαού. Αποφάσεις που φαίνεται και πάλι να είναι μονομερείς, επώδυνες και προπαντός θα στρέφονται ενάντια στην κοινωνία, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των λίγων εις βάρος των πολλών.”