Επιτελείο Μαλά:Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις μας

“Θέλουμε να συγχαρουμε τον λαό για την ωριμότητα του και για το ποσοστό συμμετοχής του, καθώς και την κυβερνηση για την αψογη διοργανωση” δήλωσε ο Νίκος Κατσουρίδης και υπογράμμισε ότι έχει πλέον επιβεβαιωθεί ότι μιλάμε για εκλογές δύο γύρων.

“Αυτοι που ετρεξαν να προκαταλαβουν το αποτέλεσμα κατάλαβαν ότι μοναδικος κριτης είναι η κάλπη” σημείωσε ο κ. Κατσουρίδης και πρόσθεσε πως έχουν επιβεβαιωθεί οι προβλέψεις και οι εκτιμήσεις του επιτελείου του Σταύρου Μαλά.

“Επαληθευθηκαν οι προβλέψεις μας  για εκλογές δύο γύρων δήλωσε και ο γ.γ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού και κάλεσε τον έτερο υποψήφιο Γιώργο Λιλλήκα, καθώς και όλα τα πολιτικά κόμματα και τους ψηφοφόρους να συσπειρωθούν προκειμένου να συστήσουν μέτωπο κατά του Νίκου Αναστασιάδη.

“Δωσαμε δύσκολη μαχη, η υποψηφιοτητα Μαλά δεχτηκε πολλές επιθεσεις, παρόλα αυτά  αγκαλιάστηκε απο τους ψηφοφόρους του ΑΚΕΛ και άλλα κόμματα” υπογράμμισε ο κ. Κυπριανού.

Την ίδια στιγμή εξέφρασε τον σεβασμό του προς τον κ. Λιλλήκα και κάλεσε τον κυπριακό λαό να προσέλθει στις κάλπες την επόμενη Κυριακή καθώς η αποχη θα αποτελούσε ψήφο στον Νίκο Αναστασιάδη.