ΑΚΕΛ για ΕΛΑΜ: Οι απειλές εκτοξεύτηκαν για να καλύψουν τη φυγοστρατία

ΑΚΕΛ για ΕΛΑΜ: Οι απειλές εκτοξεύτηκαν για να καλύψουν τη φυγοστρατία

Σε γραπτή ανακοίνωση το ΑΚΕΛ, αναφέρεται στο ΕΛΑΜ ως παράρτημα της Χρυσής Αυγής και αναφέρεται στις απειλές που εκτοξεύθηκαν για να καλύψουν τη φυγοστρατία τους.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Το παράρτημα της ελληνικής υπόδικης εγκληματικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής στην Κύπρο, που εμφανίζεται ως ΕΛΑΜ, έχοντας στήριξη και πλάτες μερίδας του κατεστημένου (υπενθυμίζονται «τα καλά παιδιά» και «μοιραζόμαστε τα ίδια ιδεώδη και ιδανικά»), καθυβρίζει και απειλεί ολόκληρο το πολιτικό σύστημα με «στρατιωτικούς όρους και ανορθόδοξο πολιτικό πόλεμο».

Οι απειλές εκτοξεύτηκαν για να καλύψουν τη φυγοστρατία τόσο του Προέδρου, όσο και άλλων ηγετικών στελεχών του Παραρτήματος, οι οποίοι παρά τον υπερπατριωτισμό τους, που δηλώνουν καθημερινά δεν έχουν υπηρετήσει την Πατρίδα από τις τάξεις της Ε.Φ.

Κατά τα άλλα είναι έτοιμοι και να «απελευθερώσουν» την Πατρίδα και να «θυσιαστούν» γι’ αυτήν.

Όταν το ΑΚΕΛ προειδοποιούσε και κατάγγελλε κατά καιρούς τις μεθοδεύσεις και επιδιώξεις των νεοναζιστών του ΕΛΑΜ στην Κύπρο αρκετοί από αυτούς που σήμερα διαμαρτύρονται βρέθηκαν, σε πλείστες περιπτώσεις στην ίδια γραμμή μαζί τους είτε βάλλοντας ενάντια στην ομοσπονδία, είτε ψηφίζοντας τροποποιήσεις τους στη Βουλή.

Έστω και τώρα ευελπιστούμε να έχουν αντιληφθεί ότι η Ακροδεξιά και τα ναζιστικά παραπούλια της αποτελούν θανάσιμη απειλή για την Κοινωνία μας και αυτή η αντίληψη τους να είναι σταθερή και συνεπής και όχι απόρροια σκοπιμοτήτων, που έχουν να κάνουν με τις επικείμενες Ευρωεκλογές.