ΑΚΕΛ: Γιατί το επιτελείο του κ. Παπαδόπουλου συνεχίζει τα χθεσινά ψέματα του υποψηφίου τους

Σε γραπτή του δήλωση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του επιτελείου Ν. Παπαδόπουλου λέγοντας χαρακτηριστικά όπλα “απλά επιβεβαιώνει ότι χθες ο κ. Παπαδόπουλος έλεγε ψέματα”.

“Περιμένουμε από τον κ. Παπαδόπουλο να μας πει:

1. Πότε και πού ο κ. Άντρος Κυπριανού είπε ότι το ΔΗΚΟ είναι ανέντιμο, όπως ψευδώς ισχυρίστηκε ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος χθες;

2. Ποια είναι τα μέλη της ΚΕ του ΑΚΕΛ, που κατ’ ισχυρισμόν του κ. Παπαδόπουλου αποτελούν τη μισή διαπραγματευτική ομάδα; Ούτε ο Τουμάζος Τσιελεπής, ούτε η κ. Σταύρη Καλοψιδιώτου είναι μέλη της διαπραγματευτικής ομάδας.

3. Αφού ο κ. Παπαδόπουλος συνεχώς δηλώνει ανενημέρωτος, πώς κρίνει –και συνήθως απορρίπτει-όλα, ακόμα και αυτά για τα οποία λέει ότι δεν γνωρίζει; Το ΑΚΕΛ δεν έχει προνομιακή ενημέρωση. Πάντοτε δε είναι μετρημένο στις δηλώσεις και τοποθετήσεις του, επειδή μιλά αφού πρώτα ενημερωθεί.

Τέλος, διερωτώνται “γιατί το επιτελείο του κ. Παπαδόπουλου συνεχίζει τα χθεσινά ψέματα του υποψηφίου τους ισχυριζόμενο ότι είναι ο Άντρος Κυπριανού που απάντησε στον Νικόλα Παπαδόπουλο; Στα χθεσινά ψέματα του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου όπως και σήμερα απαντά το ΑΚΕΛ”.