Αισιοδοξία στην Εθνική για τον αυριανό αγώνα με το Ισραήλ

Σημαντική η σημερινή προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας για τον καταρτισμό της 23μελούς αποστολής για την αυριανή αναμέτρηση. Με προπόνηση στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για τον αυριανό αγώνα με το Ισραήλ.

Η προπόνηση θα αρχίσει στις 20:30 και θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ στα πρώτα 15 λεπτά.

Θα προηγηθεί στις 19:20 η Συνέντευξη Τύπου του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού Πάμπου Χριστοδούλου.

Στο ΓΣΠ θα προπονηθεί σήμερα και η Εθνική Ισραήλ στις 19:00, με την προπόνηση να είναι επίσης ανοικτή για 15 λεπτά. Στις 18:30 η Συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Ισραήλ Έλι Γκούτμαν.

Διαφοροποίηση των δεδομένων με το Γιώργο Εφραίμ. Υπάρχει βελτίωση στον τραυματισμό του στο πόδι και θα δοκιμάσει απόψε να προπονηθεί. Αν τα καταφέρει, τότε θα εναπόκειται στην τεχνική ηγεσία για το αν θα συμπεριληφθεί ή όχι στην αποστολή.

Σημαντική η σημερινή προπόνηση και για τον Στάθη Αλωνεύτη ο οποίος επίσης θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά και αν τα καταφέρει, θα τεθεί στη διάθεση του Πάμπου Χριστοδούλου.

Στις τάξεις της Εθνικής μας επικρατεί αισιοδοξία ότι αύριο η ομάδα θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός δύσκολου αγώνα. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και παρά το βαθμό δυσκολίας της αυριανής αναμέτρησης, υπάρχει η πεποίθηση ότι η ομάδα μας θα δώσει συνέχεια στο θετικό αποτέλεσμα που είχε στη Βοσνία.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Ιταλός Daniele Orsato.