Αθηνά Οικονομάκου: Άν δεν ήμουν σε σχέση, θα….

Η Αθηνά Οικονομάκου, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΥΟU», αποκάλυψε πως αν δεν ήταν σε σχέση θα έπεφτε με τα μούτρα στη δουλειά και πως έρωτας ήταν ένας λόγος που απέχει από τη τηλεόραση.

«Πολύ σημαντικό, γιατί αν δεν ήμουν σε σχέση θα έπεφτα με τα μούτρα στη δουλειά όπως, άλλωστε, κάνω τόσα χρόνια θεωρώντας ότι αυτό θα μου έδινε δύναμη και ζωή», εξομολογήθηκε.

Η ηθοποιός εξήγησε και για τους λόγους που φέτος απέχει από τη τηλεόραση, και όπως είπε η ίδια δεν ήθελε να δουλέψει παρ’ όλο που είχε τις περισσότερες προτάσεις από κάθε άλλη φορά.

«Φέτος που δεν ήθελα να δουλέψω είχα τις περισσότερες προτάσεις από κάθε άλλη φορά. Είχα μάλιστα, κλείσει μια πολύ καλή δουλειά με έναν σπουδαίο πρωταγωνιστικό ρόλο στο θέατρο στο θέατρο Βέμπο, στο «Πριν το χάραμα». Ευτυχώς, όμως, πολύ νωρίς κατάλαβα ότι δεν μπορώ να αντεπεξέλθω ψυχολογικά και αποφάσισα να μην το κάνω και να κοιτάξω τον εαυτό μου. Να ξεκινήσω γυμναστική, να πάω ένα ταξίδι, να δω τους φίλους μου, πράγματα που τα τελευταία επτά με οκτώ χρονιά είχα παραμελήσει. Και αυτό με κάνει να αισθάνομαι ευτυχισμένη», αποκάλυψε.

Ενώ, η Αθηνά Οικονομάκου παραδέχεται πως, παρά την συνειδητή της αυτή απόφαση, της λείπει η τηλεόραση.

«Ναι, αλλά αυτός ήταν και ο στόχος μου!», είπε.