ΑΗΚ: Παραιτήθηκε απο την προεδρία ο Γ. Πίπης

Ο Πρόεδρος της ΑΗΚ, Γιώργος Πίπης, ανακοίνωσε πρινα πό λίγο τη  παραίτησή του από την Προεδρία του ΔΣ της ΑΗΚ.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι μετά την απόφαση του ΔΗΚΟ, για αποχώρηση από την Κυβέρνηση, “όπως είναι ηθικά και δεοντολογικά σωστό, υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου”.

Αφού σημειώνει ότι ήταν ιδιαίτερη τιμή να ηγηθεί του μεγαλύτερου ημικρατικού οργανισμού της πατρίδας μας και μάλιστα στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην κυπριακή οικονομία και κοινωνία, ο κ. Πίπης επαναλαμβάνει ότι η Αρχή “έχει όλες τις δυνατότητες και πληροί όλες τις προϋποθέσεις να αναδιοργανωθεί ώστε να ανταπεξέλθει με επιτυχία στις δυσκολίες και τις προκλήσεις του νέου, ιδιαιτέρως ανταγωνιστικού περιβάλλοντος, και να αποτελέσει με τη δράση της την ατμομηχανή για την ανάπτυξη της Κυπριακής οικονομίας και την έξοδο από την κρίση”.

Ο κ. Πίπης ευχαριστεί το ΔΗΚΟ για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, καθώς και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το Υπουργικό Συμβούλιο για το διορισμό.

Παράλληλα ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους του στο Διοικητικό Συμβούλιο και όλους τους εργαζόμενους της ΑΗΚ “για την αρμονική συνεργασία μας, που συνέβαλε καθοριστικά τη σωστή διοίκηση και την αποτελεσματική λειτουργία της Αρχής στο διάστημα αυτό”.