ΑΕΛ Vs Ομόνοια 1-1,Εθνικός Vs Απόλλων 1-4 και ΑΠΟΕΛ Vs Ερμής 3-0 (Videos)

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι του Τσιρείου μεταξύ της ΑΕΛ και της Ομόνοιας. Οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 1-1 και η μεταξύ τους διαφορά των δύο βαθμών διατηρήθηκε, με την ΑΕΛ να βρίσκεται στους 38 βαθμούς και την Ομόνοια στους 36.

Η Ομόνοια προηγήθηκε στο 6ο λεπτό με σουτ του Λοϊζου μέσα από την περιοχή για να ισοφαρίσει η ΑΕΛ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με το Μαέ, επίσης με σουτ μέσα από την περιοχή.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Τo αποτέλεσμα του ντέρμπι το εκμεταλλεύτηκε ο Απόλλων αφού, νίκησε εκτός έδρας με 4-1 τον Εθνικό Άχνας και πέρασε πρώτος με 39 βαθμούς. Ο Εθνικός έμεινε στους 12 βαθμούς.

Ο Πίττας πέτυχε δύο τέρματα στο 41′ και στο 78′ φτάνοντας τα 9 στο Πρωτάθλημα Cyta, με το Σάλαϊ (56′) και Ματέι (75′, πέναλτι) να πετυχαίνουν τα άλλα δύο τέρματα του Απόλλωνα. Ο Κοστόφσκι μείωσε προσωρινά σε 2-1 για τον Εθνικό στο 69′.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Επιστροφή στις νίκες για το ΑΠΟΕΛ το οποίο επικράτησε με 3-0 του Ερμή στο ΓΣΠ. Ο Εφραίμ άνοιξε το σκορ στο 27′ με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται από δύο τέρματα του Μπεν Σαχάρ στο 70′ και στις καθυστερήσεις.

Το ΑΠΟΕΛ ανέβηκε στους 19 βαθμούς μετά από 17 αγώνες ενώ ο Ερμής παρέμεινε στους 17 βαθμούς μετά από 19 αγώνες.