Αδωνις: Ο Τσίπρας έταξε στη ΔΕΘ για το 2022 λες και θα είναι πρωθυπουργός τότε

Ο Αλέξης Τσίπρας έταξε στη ΔΕΘ φοροελαφρύνσεις για την περίοδο 2021-22 λες και θα είναι πρωθυπουργός τότε, σχολίασε ο Αδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για υποκρισία, σχολιάζοντας ειρωνικά πως δεν είναι δυνατόν να πιστέψει τις υποσχέσεις ενός πολιτικού που παλαιότερα έκανε λόγο για κατάργηση των ΜΑΤ αλλά πήγε στην Θεσσαλονίκη συνοδευόμενος από περισσότερες από 60 διμοιρίες.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της περικοπής των συντάξεων, στις δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως η ΝΔ δεν θέλει απλώς αναβολή της περικοπής, αλλά κατάργησή του μέτρου και μείωση των ασφαλιστικών εισφορών.

Ακόμη, κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι ενώ υποσχέθηκε μεσοσταθμική μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% σε δύο δόσεις την επόμενη διετία, ο ΣΥΡΙΖΑ λοιδορούσε τις υποσχέσεις Μητσοτάκη για την υπόσχεσή του για οριζόντια ελάφρυνση του φόρου κατά το ίδιο ποσοστό. Όταν μιλούσε ο κ. Μητσοτάκης ο ΣΥΡΙΖΑ τον έλεγε «λαϊκιστή» και «ψεύτη», είπε.

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ακόμη ότι νιώθει «πλατωνική ηδονή» με τη στροφή του ΣΥΡΙΖΑ προς τις ΗΠΑ, και μάλιστα επί προεδρίας Τραμπ, μολονότι πολλά στελέχη της Κουμουνδούρου διαδήλωναν επί χρόνια κατά της αμερικανικής πολιτικής.

Σημείωσε ότι η επιλογή των ΗΠΑ ως τιμώμενης χώρας στην ΔΕΘ αποδεικνύει εκ νέου πως στο όνομα της καρέκλας τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είναι διατεθειμένα να προδώσουν ό,τι έλεγαν παλαιότερα. «Χαίρομαι που επιτέλους ο κ. Τσίπρας και η αριστερά στην Ελλάδα, όσο είναι αριστερά αυτή έκλεισε το κεφάλαιο του αντι-αμερικανισμού και κάθονται προσοχή στον αμερικανικό εθνικό ύμνο»