Αδωνις: Η ανεξάρτητη δικαιοσύνη θα κρίνει την υπόθεση του Νoor 1 όχι ο Καμμένος

«Την υπόθεση του Νoor 1 δεν θα την κρίνουν ούτε ο κ Καμμένος, ούτε ο κ. Κοντονής. Θα την κρίνει η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και όποιος έχει κάτι να καταθέσει, να το καταθέσει στο δικαστήριο», τόνισε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

«Οι συνομιλίες Καμμένου – Γιαννουσάκη επιβεβαιώνονται και από την ανακοίνωση της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας», σημείωσε επίσης μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης, ενώ πρόσθεσε ότι ο Καμμένος έστειλε νύχτα στις φυλακές Αυλώνα την εισαγγελέα και τη γραμματέα της με στόχο να ενοχοποιηθεί ο κ. Μαρινάκης από τον Γιαννουσάκη. Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, αυτό που ήθελε ήταν να μην πάρει ο κ. Μαρινάκης τον ΔΟΛ για να καταλήξει στον κ. Σαββίδη.

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε για την υπόθεση ότι δεν πρόκειται για θέμα Μαρινάκη, αλλά για θέμα Δημοκρατίας. «Αν ο κ. Μαρινάκης είχε θέμα με το Νoor 1, αυτό θα το κρίνει η Δικαιοσύνη, όχι ο κ. Καμμένος και ο κ. Κοντονής, αυτή είναι η θέση της ΝΔ», τόνισε.

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα στις 17:15 θα συζητηθεί στη Βουλή η επίκαιρη ερώτηση του κ. Γεωργιάδη για τη συνομιλία του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη.

Ο υπουργός Άμυνας επιβεβαίωσε την Παρασκευή ότι θα παρευρεθεί σήμερα στη Βουλή και θα απαντήσει στα ερωτήματα που του έθεσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.