Αδιαφανείς οι επετειακές κληρώσεις της Aegean Airlines;

Ραγδαία ανάπτυξη παρουσιάζει η αεροπορική «βιομηχανία» με ολοένα και περισσότερους παίκτες να διεκδικούν μερίδιο της πίτας στην Αγορά. Την ίδια στιγμή οι αεροπορικές εταιρείες επινοούν διάφορα «τρικ» με σκοπό να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των επιβατών αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο το μερίδιό τους.

Πολλές από αυτές –ειδικότερα σε περιόδους αυξημένης κίνησης- προχωρούν σε σειρά ενεργειών, όπως προσφορές και διαγωνισμοί, για να κερδίσουν το «στοίχημα» του ανταγωνισμού.

Ωστόσο είναι αρνητικό για μία αεροπορική εταιρεία να αφήνει στο επιβατικό κοινό της έστω και ένα μικρό ψήγμα αμφισβήτησης για τις διαγωνιστικές της προσφορές.

Αναγνώστης του laimitomos.com μας κατήγγειλε ένα τέτοιο δυσάρεστο περιστατικό το οποίο συνέβη σε πτήση μίας μεγάλης ελληνικής αεροπορικής εταιρείας. Μάλιστα, η εταιρεία γιόρτασε τα 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας στους αιθέρες και για να ευχαριστήσει το κοινό της, κλήρωσε δωρεάν εισιτήρια σε όλες τις πτήσεις του δικτύου της, σε ακροατές ραδιοφωνικών σταθμών, ενώ, για κάποιους τυχερούς πιστούς επιβάτες Miles&Bonus προσφέρθηκαν δωρεάν μίλια εξαργύρωσης.

Ο λόγος για πτήση της αεροπορικής εταιρείας Aegean Airlines από Λάρνακα προς Αθήνα. Το πλήρωμα του αεροσκάφους ανακοίνωσε ότι αναμένεται να γίνει κλήρωση ώστε να αναδειχτεί ο τυχερός επιβάτης.

Θα περίμενε κάποιος η διαδικασία επιλογής του τυχερού, αν όχι να γίνει ηλεκτρονικά μέσω τυχαίας επιλογής από τις οθόνες των υπερσύγχρονων αεροσκαφών της εταιρείας, να γίνει με τον παραδοσιακό τρόπο της κλήρωσης. Αντί αυτού το όνομα του νικητή ανακοινώθηκε μετά από λίγα λεπτά, προκαλώντας σύγχυση στους επιβάτες οι οποίοι αμφισβήτησαν τη διαφάνεια της διαδικασίας, χωρίς ωστόσο να το αναφέρουν στο πλήρωμα του αεροσκάφους.