Επιβεβαιώνονται οι δηλώσεις Μάριου Παναγή

Ο  Κώστας Κουτσοκούμνης,  στο πλαίσιο της διαδικτυακής εκπομπής sports express στο Sigmalive ο  οποίος όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Στέλιο Παπαμωυσέως γιατί οι Τράττος και Παναγή δεν κλήθηκαν να διευθύνουν καθοριστικά παιχνίδια στο πλαίσιο των πλέι οφς, απάντησε ότι δεν θέλει να τοποθετηθεί και πρόσθεσε «να ρωτήσετε τους ίδιους γιατί δεν ορίζονται. Ξέρουν τους λόγους».

KOUTSOKOUMNIS

Ο Μάριος Παναγή σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις του Προέδρου της ΚΟΠ είπε: «Ο κ. Κουτσοκούμνης ξέρει τους λόγους που δεν κληθήκαμε να διευθύνουμε παιχνίδια και τον παρακαλώ να τους αναφέρει ο ίδιος δημοσίως. Αν δεν το πράξει, τότε θα το κάνω εγώ ο ίδιος. Θα εξηγήσω και γιατί έγινε το ίδιο και σε άλλες σεζόν όταν είχαμε καθοριστικά παιχνίδια για τα πλέι οφς».

Αναφερόμενοι λοιπόν και  στις δηλώσεις του διεθνή διαιτητή Μάριου Παναγή, ο οποίος εμμέσως “άδειασε¨τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη,  τότε αυτή τη στιγμή, έχουμε δύο διεθνείς διαιτητές οι οποίοι καταφέρονται εναντίον του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας το themaonline.com, ο διαιτητής Χρίστος Νικολαίδης μετά τον αγώνα Ερμή -Αποέλ είπε:  «Αυτά τα διαιτητικά λάθη σας έφεραν και εσάς μέχρι τον τελικό…».

photo (5)

Με λίγα λόγια ο Νικολαίδης, άθελα του,  επιβεβαίωσε τις δηλώσεις του διαιτητή Μάριου Παναγή, αν και οι δυο τους δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις….

Πάντως αποκλειστικές πληροφορίες της Laimitomos.com, κάνουν λόγο για “αποκάλυψη – βόμβα” εντός της  ερχόμενης εβδομάδας, η οποία αφορά διαιτητή και θα “ταράξει” τα νερά της αθλητικής ζωής του τόπου…

Η δήλωση του Χ. Νικολαίδη δημοσιεύτηκε επίσης στο πιο κάτω σύνδεσμο, ο οποίος αργότερα διαγράφηκε:

http://www.tothemaonline.com/athlitika/kypros/apisteuti-apokalipsi-diavaste-ti-eipe-o-nikolaidis-se-pektes-tu-ermi