Αγώνες ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα στο Europa league

Εβδομάδα νέων ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τους δύο εκπροσώπους της Κύπρου στους ομίλους του Europa League, Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ.

Όπως αναφέρει η ΚΟΠ, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, στις 20:00, ο Απόλλωνας υποδέχεται τη Λάτσιο ενώ ο ΑΠΟΕΛ παίζει εκτός έδρας, στις 22:05, με τη Μπορντό.

Ο ΑΠΟΕΛ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και μέσα στην έδρα της Μπορντό θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό, ξέροντας τις δυσκολίες που το περιμένουν.

Οι περσινοί πρωταθλητές έχουν ένα βαθμό από την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Μακάμπι. Πρώτη στον όμιλο είναι η Άιντραχτ με έξι βαθμούς, η Μακάμπι έχει τέσσερεις ενώ η Μπορντό δεν πήρε ακόμη βαθμό.

Ο Απόλλωνας, μετά την εκτός έδρας νίκη του επί της Λέγκια, θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, παρά το μεγάλο βαθμό δυσκολίας που θα έχει ο αγώνας του κόντρα στην ιταλική ομάδα.

Οι περσινοί Κυπελλούχοι έχουν τρεις βαθμούς σε δύο αγώνες, ένα λιγότερο από Τραμπζοσπόρ και Λάτσιο που προπορεύονται στον όμιλο ενώ η Λέγκια είναι τελευταία χωρίς βαθμό.