Αγώνας Ομόνοιας – Ερμή μόνο για συνταξιούχους και παιδιά με μητέρες

Σε ανακοίνωση της η  Αστυνομία  υπενθυμίζει ότι ο αγώνας Ομόνοιας – Ερμή λόγω τιμωρίας της Ομόνοιας από την Δικαστική της ΚΟΠ θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και πως συμφωνήθηκε όπως κατά την διεξαγωγή του αγώνα λειτουργήσουν ταμεία στο Στάδιο μόνο για συνταξιούχους πέραν των 65 ετών και παιδιά μέχρι 12 ετών, εφόσον συνοδεύονται από την μητέρα τους.

Προσθέτει ότι επιπρόσθετα, θα επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό τροχοκάθισμα.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 και προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο το αργότερο μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Οι είσοδοι και τα ταμεία του Σταδίου, θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:00.

Η Αστυνομία διευκρινίζει ότι οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα καταλάβουν τις δυτικές κερκίδες του Σταδίου και προτρέπονται οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες να κατευθυνθούν στο Στάδιο από τα φώτα ΟΡΦΑΝΙΔΗ και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο βόρειο χώρο στάθμευσης. Εισιτήρια για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα πωλούνται στα δυτικά ταμεία.

Οι φίλαθλοι του ΕΡΜΗ θα καταλάβουν τις ανατολικές κερκίδες του Σταδίου και καλούνται να κατευθυνθούν στο Στάδιο χρησιμοποιώντας το νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών (παρά το ΓΣΠ) και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στους Νότιους χώρους στάθμευσης. Εισιτήρια για τους οπαδούς της ΑΕΛ θα πωλούνται στα δυτικά ταμεία.

Τονίζεται ότι, απαγορεύεται αυστηρά η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης σακιδίων ώμου, πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Επιπρόσθετα, γνωστοποιείται ότι απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους. Τα κράνη ή άλλα προσωπικά αντικείμενα, μπορούν να παραδοθούν για φύλαξη σε εκπροσώπους του ΓΣΠ στα ταμεία.

Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα του δρόμου, αυτή απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται. Επίσης, η στάθμευση στην οδό Γ. Κρανιδιώτη και στον ιδιωτικό δρόμο πίσω από το δεύτερο βοηθητικό γήπεδο απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.