Αγνώριστη σήμερα η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό

Συγκλονίζει η σημερινή εικόνα της πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό!
Το πρότυπο ομορφιάς και η άλλοτε υπέρλαμπρη καλλονή φαίνεται πως δεν έχει σύμμαχό της το χρόνο…

Η μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Ρενιέ και της Γκρέις Κέλι παρόλο που είναι μόλις 48 ετών, το ρυτιδιασμένο πρόσωπό της την κάνει να φαίνεται κατά πολύ μεγαλύτερη!

Με δύο διαζύγια και τρία παιδιά από διαφορετικούς συζύγους η προσωπική ζωή της Στεφανί του Μονακό θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει βιβλίο, αλλά και ταινία στο Χόλιγουντ.

Και τι δεν έχει κάνει η κόρη του Ρενιέ… μετά από θυελλώδεις δεσμούς με τον ωραίο υιό του ωραιοτέρου γάλλου σταρ Αλέν Ντελόν, Αντονι, τον παριζιάνο επιχειρηματία της καλής κοινωνίας Ζαν Υβ Λε Φουρ και τον ιδιοκτήτη μοδάτων νυκτερινών κέντρων Μάριο Γιουτάρ, η Στεφανί αργότερα βρήκε ως φαίνεται τη χαρά της ζωής και του σεξ στο πρόσωπο ενός απλού παιδιού του λαού, ο οποίος μάλιστα τύγχανε και σωματοφύλακάς της.

Τα πρώτα φλερτ της ήταν με νεαρούς γόνους πλούσιων οικογενειών και επιχειρηματίες. Στην συνέχεια ερωτεύτηκε σωματοφύλακές της και μαζί τους απέκτησε και τρία παιδιά.

Το 2001 η Στεφανί του Μονακό τα είχε φτιάξει με έναν εκπαιδευτή ελεφάντων!

Μάλιστα μετακόμισε μαζί με τα τρία παιδιά της στο τροχόσπιτο του Φράνκο Κνι και ζούσαν σαν νομάδες. Πήγαιναν δηλαδή όπου πήγαινε το τσίρκο!

Υστερα από λίγους μήνες ηρεμίας παντρεύτηκε τον Πορτογάλο ακροβάτη Αντάν Λόπεζ Πέρες, τον οποίο είχε γνωρίσει στο καραβάνι του Φράνκο Κνι.

Το διαζύγιο ήρθε και πάλι έπειτα από έναν χρόνο. Ο τελευταίος έρωτας της Στεφανί είναι μόλις 29 χρόνων και ονομάζεται Σαφίκ Μοχάμεντ. Είναι μαροκινής καταγωγής και το επάγγελμά του είναι… ακροβάτης!

Η αλήθεια είναι ότι οι θυγατέρες του Ρενιέ, παρά την καλή ανατροφή που πήραν από τους γονείς τους, από μικρές έδειξαν τάσεις αντικομφορμισμού ανάρμοστες για τους τίτλους ευγενείας που έφεραν και φάνηκαν αγενείς απέναντι στο κατεστημένο.

Υπήρξε επαναστάτρια, ασυμβίβαστη, πήγε κόντρα με το πρωτόκολλο και την οικογένειά της, έμεινε για χρόνια μακριά από τα ανάκτορα, τα σαλόνια και τις κοσμικές ακτές, ίσως γιατί οι εκάστοτε εραστές της ήταν κοινοί θνητοί και ένιωθαν σαν ψάρια έξω από το νερό.

Η πριγκίπισσα Στεφανί δεν μετανιώνει για τίποτα, γιατί πιστεύει ότι ο Θεός τής έδωσε τη ζωή για να τη ζήσει όπως εκείνη ήθελε και όχι όπως ήθελαν οι άλλοι.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της: “Οι τυχαίες μου σχέσεις έγιναν πρωτοσέλιδα σε ολόκληρο τον κόσμο. Η αλήθεια είναι πως είχα περισσότερες φιλικές σχέσεις παρά ερωτικές… Εγώ είμαι απλά μια εργαζόμενη μητέρα τριών παιδιών”.

radar.gr