Αγλαντζιά: Δημόσια διαβούλευση ζητά ο Κωνσταντίνου – Θέτει όρους η ΕΔΕΚ

Αγλαντζιά: Δημόσια διαβούλευση ζητά ο Κωνσταντίνου – Θέτει όρους η ΕΔΕΚ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγλαντζιάς, Ανδρέας  Κωνσταντίνου  ο οποίος έχει την στήριξη του ΔΗΣΥ, απηύθυνε πρόταση τους   συνυποψηφίους του  για μία «μεγάλη, ανοικτή συζήτηση για το σήμερα και το αύριο της πόλης μας. Με την ελεύθερη συμμετοχή του κόσμου της Αγλαντζιάς. Στο Σκαλί ή σε κάποιον άλλο μεγάλο, ανοικτό χώρο της πόλης. Με συμφωνία για τον τρόπο διεξαγωγής και με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας», όπως ανέφερε.

Στην πρόταση του Ανδρέα Κωνσταντίνου απάντησε με επιστολή του, ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΕΚ Μορφάκης Σολομωνίδης, την οποία κοινοποίησε και στους υπόλοιπους υποψηφίους, Έφη Ξάνθου, Κώστα Κόρτα και Παναγιώτη Πέτρου.

Αυτούσια η επιστολή: 

Υποψήφιο Δήμαρχο Αγλαντζιάς
Κο Αντρέα Κωνσταντίνου

Κύριε Κωνσταντίνου,

Έχουμε λάβει την επιστολή σας με την πρόταση για δημόσια διαβούλευση όλων των υποψηφίων για την Δημαρχία της Αγλαντζιάς, η οποία μας βρίσκει σύμφωνους. Θέση μας, ώστε να μην κινδυνεύει η πρόταση σας να χαρακτηριστεί ως προεκλογικό πυροτέχνημα από κάποιους, είναι να μας γνωστοποιηθούν γραπτώς τα πιο κάτω:

• Ο χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει τον μέγιστο αριθμό ατόμων σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας για COVID-19.

• Ο τρόπος που έχετε επιλέξει να γίνει ο έλεγχος των παρευρισκομένων σύμφωνα με την πρόταση σας για ελεύθερη συμμετοχή ΜΟΝΟ του κόσμου της Αγλαντζιάς (για παράδειγμα θα προσέρχονται με το εκλογικό τους βιβλιάριο οι δημότες -ψηφοφόροι -Αγλαντζιάς;).

• Το πρόσωπο που θα αναλάβει τον συντονισμό της συζήτησης. Είμαστε σίγουροι ότι έχετε ήδη μεριμνήσει το πρόσωπο αυτό να μην έχει εμπλοκή ή οποιαδήποτε σχέση με κόμματα ή τις ομάδες που στηρίζουν τους υποψήφιους.

Μόνο έτσι το πρόσωπο αυτό θα είναι κοινά αποδεκτό από όλους.

Επειδή ο κύριος άξονας της πρότασης σας είναι η συμμετοχή των δημοτών της Αγλαντζιάς εικάζουμε πως ήδη έχετε προβεί στις απαραίτητες διευθετήσεις ώστε η συζήτηση να μεταδίδεται ζωντανά από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Μόνο έτσι θα μπορούν να το δουν απρόσκοπτα όλοι οι δημότες.

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 θα πραγματοποιηθεί η τελική προεκλογική συγκέντρωση της Μαρίας Βασιλειάδου.

Οφείλουμε, βεβαίως, να αναφερθούμε στην μέχρι τώρα άρνηση σας να αποδεχτείτε συμμετοχή για συζήτηση σε αριθμό προσκλήσεων από Μ.Μ.Ε.

Με δεδομένο ότι η προεκλογική εκστρατεία ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 31ης Ιουλίου 2020 και λόγω της μη έγκαιρης ενημέρωσης μας για την πρόταση σας, θα χρειαστεί να έχουμε όλες τις απαντήσεις και λεπτομέρειες για τα πιο πάνω μέχρι αύριο το μεσημέρι, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε.

Σας ενημερώνουμε ότι η παρούσα επιστολή θα δοθεί στη δημοσιότητα.

Παραμένουμε στη διάθεση σας.

Με εκτίμηση,
Μορφάκης Σολομωνίδης
Γενικός Διευθυντής Κ.Σ. ΕΔΕΚ
Υπεύθυνος Προεκλογικής Εκστρατείας

Κοιν. Υποψήφιους Δημάρχους Αγλαντζιάς
Κα Έφη Ξάνθου
Κο Κώστα Κόρτα
Κο Παναγιώτη Πέτρου