Αγγελική Ηλιάδη για κορωνοϊό: Δεν πίστευα ότι θα κολλήσω… τελικά αυτός ο ιός δεν κάνει διακρίσεις και κινδυνεύουμε όλοι».

Η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη εμφανίστηκε στο Live News του Νίκου Ευαγγελάτου και τόνισε ότι από τις 17 του μήνα νοσεί από τον κορονοϊό, τον οποίο δεν πίστευε και όπως δήλωσε ντρέπεται γι αυτό…

«Οφείλω να παραδεχτώ ότι ήμουν δύσπιστη για όλη αυτή την κατάσταση. Δεν το πίστευα και τόσο και πραγματικά τώρα, ντρέπομαι που το λέω γιατί πρέπει να πάθεις για να μάθεις. Το καλό είναι να μαθαίνουμε πριν πάθουμε», τόνισε η Αγγελική Ηλιάδη.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται σε 14ημερη καραντίνα και η πορεία της υγείας της πηγαίνει πολύ καλά. «Ο ιός σε μένα ξεκίνησε στις 17 του μήνα, τότε ξεκίνησα να έχω τα πρώτα συμπτώματα. Οπότε τώρα πάω προς το τελείωμα. Είχα πυρετό καθημερινά, δέκατα τα οποία προκαλούν απίστευτη εξάντληση, δυσκολία στην αναπνοή, πάρα πολύ βήχα και υπερβολική κόπωση» τόνισε χαρακτηριστικά συνεχίζοντας: «Η αλήθεια είναι πως δεν έβγαινα αυτό το διάστημα καθόλου. Είχα τελειώσει τις εμφανίσεις μου, δεν ξενυχτούσα, ήμουν στο σπίτι και ήθελα να ξεκουραστώ. Συναναστράφηκα μόνο με δυο φίλους μου, οι οποίοι έκαναν το τεστ και βγήκε αρνητικό. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως το κόλλησα. Μέτρα προστασίας έπαιρνα πάντα και πρόσεχα πάρα πολύ. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι εγώ δεν πίστευα ότι θα κολλήσω. Πίστευα ότι νοσούν άνθρωποι που είναι πιο επιρρεπείς και πραγματικά δεν το περίμενα. Τελικά αυτός ο ιός δεν κάνει διακρίσεις και κινδυνεύουμε όλοι».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=BZW0VjY4-c0&feature=emb_title