Αβέρωφ: Mε τις τεχνολογίες, μπορούμε να δώσουμε λύση και στην προσβασιμότητα κάνοντας τη ζωή των ανθρώπων ποιοτική και χωρίς εμπόδια

Αβέρωφ: Στη νέα εποχή με τις τεχνολογίες, πέραν από τη λύση πολλών άλλων προβλημάτων, μπορούμε να δώσουμε λύση και στην προσβασιμότητα κάνοντας τη ζωή των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, ποιοτική και χωρίς εμπόδια.

Να συγχαρώ πρώτα τους αθλητές που παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, έδειξαν πως ο μαραθώνιος πέραν από τη δύσκολη διαδρομή έστω και με δύσκολες καιρικές συνθήκες, το στοίχημα για το ευ αγωνίζεσθαι είναι ακόμη πιο δυνατό. Και η επιτυχία ακόμη πιο δυνατή. Όμως θα σταθώ και στην ειδική διαδρομή.

Με τον Γιώργο Μπέλλο, τον αθλητή με τον πολύ μειωμένη όραση που χάρη στην τεχνολογία τον είδαμε να τρέχει, να τερματίζει, χωρίς τη στήριξη του συνοδού προπονητή του.

Άρα είναι ένα το μήνυμα: στη νέα εποχή με τις τεχνολογίες, πέραν από τη λύση πολλών άλλων προβλημάτων, μπορούμε να δώσουμε λύση και στην προσβασιμότητα κάνοντας τη ζωή των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, ποιοτική και χωρίς εμπόδια.