Αβέρωφ: Συνεχίζουμε με τα μανίκια πάνω

Αβέρωφ: Συνεχίζουμε με τα μανίκια πάνω. Για εμάς η πορεία προς την κοινωνία και τις παραγωγικές τάξεις, δεν σταματά αλλά ξεκινά μετά τις εκλογές

Συνάντηση με το ΕΒΕ Λεμεσού και τη ΣΕΚ είχε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συνοδευόμενος από Βουλευτές της επαρχίας Λεμεσού και στελέχη του κόμματος. Ο κ. Τσουλόφτας εκ μέρους του ΕΒΕ Λεμεσού, δήλωσε μετά τη συνάντηση τα εξής:

 «Είχαμε σήμερα μια συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού και την κοινοβουλευτική Ομάδα της Λεμεσού. Έχουμε θέσει στον Πρόεδρο όλα τα προβλήματα που έχει ο επιχειρηματικός κόσμος της Λεμεσού. Έχει ακούσει με μεγάλη κατανόηση όσα έχουμε πει και έχουμε πάρει τις διαβεβαιώσεις ότι θα προωθήσει τα προβλήματα που έχουμε θέσει ενώπιόν του. Θέλω να τον ευχαριστήσω για τη σημερινή συνάντηση και το μακρόχρονο ενδιαφέρον του για τον επιχειρηματικό κόσμο της Λεμεσού και τη σχέση με το Επιμελητήριο Λεμεσού».

 Ερωτηθείς ποια είναι επιγραμματικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος στη Λεμεσό, ο κ. Τσουλόφτας απάντησε «είναι η αναθέρμανση της οικονομίας, έργα πολεοδομικά που θέλουμε να προωθήσουμε, το θέμα της προώθησης του ΣΒΑΚ που είναι ένα μεγάλο έργο που θέλουμε να προωθηθεί αμεσότατα, οι πολεοδομικές ζώνες, στο κέντρο της Λεμεσού και στο παραλιακό μέτωπο που έχω πληροφορηθεί ότι βρίσκονται στο τελικό στάδιο και θα ανακοινωθούν εντός των επομένων ένα δυο μηνών».

 Ο Πρόεδρος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου δήλωσε από την πλευρά του τα εξής:

 «Συνεχίζουμε με τα μανίκια πάνω. Για εμάς η πορεία προς την κοινωνία και τις παραγωγικές τάξεις, δεν σταματά αλλά ξεκινά μετά τις εκλογές. Σήμερα είμαι στη Λεμεσό. Είχα την ευκαιρία να δω τόσο το Επιμελητήριο της Λεμεσού, τον επιχειρηματικό κόσμο όσο και τη ΣΕΚ, τη συντεχνία των εργαζομένων.

Για να υπάρχουν δυνατές επιχειρήσεις, για να υπάρχει εργοδότηση και να μην υπάρχουν άνεργοι, χρειάζεται πάντα να έχουμε μια δυνατή οικονομία, να έχει σταθερότητα η χώρα, να είναι αξιόπιστη η χώρα.

 Είναι αυτό που διαβεβαίωσα και στις δυο μου συναντήσεις. Τους διαβεβαίωσα την πίστη μου πως η χώρα θα παραμείνει οικονομικά σταθερή, πως η οικονομία θα μπει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και δεν θα επιτρέψουμε λαϊκισμούς ανεύθυνους να θέσουν σε κίνδυνο την οικονομική σταθερότητα της χώρας. Αυτό είναι το πρωτεύον για εμάς. Γιατί μόνο μέσα από μια οικονομική σταθερότητα, μέσα σε οικονομία που έχει αξιοπιστία, μπορούν να αναπτυχθούν περαιτέρω επιχειρήσεις και είπαμε και στη συντεχνία, πως χωρίς επιτυχημένες επιχειρήσεις δεν μπορούν να υπάρξουν θέσεις εργασίας. Και χρειάζεται η συνεργασία εργοδοτών και εργαζομένων για να πηγαίνει καλά η επιχείρηση για να πηγαίνουν καλά και οι εργαζόμενοι».