Αβέρωφ: Στο πρόσωπο του κ. Μητσοτάκη βλέπουμε το μέλλον της Ελλάδος

Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκαν σήμερα στην Κύπρο και στο Μέγαρο Γλαύκος Κληρίδης ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, η ηγεσία και στελέχη της παράταξης.

Με το πέρας συνάντησης των δύο Προέδρων ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου προέβη στην πιο κάτω δήλωση:

«Είναι χαρά και τιμή μας που σήμερα υποδεχθήκαμε στην Κύπρο τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, που στο πρόσωπο του βλέπουμε το μέλλον της Ελλάδος και το μέλλον του Ελληνισμού γενικότερα.

Είμαι σίγουρος πως πολύ σύντομα τα ινία της Ελλάδος θα είναι στα δικά του χέρια για μια καλύτερη Ελλάδα μέσα σε μια καλύτερη Ευρώπη.

Εδώ στην Κύπρο περάσαμε δύσκολα όπως και εσείς στην Ελλάδα. Όμως είδαμε τις δυσκολίες ως ένα μεγάλο στοίχημα για να διορθώσουμε τα λάθη και τις στρεβλώσεις, και μέσα από ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις να εξυγιάνουμε τα δημόσια οικονομικά, να μειώσουμε τους φόρους, αλλά και να δώσουμε κίνητρα στην επιχειρηματικότητα.

Αυτό ήταν το κλειδί που μας οδήγησε από τα πρόθυρα της οικονομικής χρεωκοπίας, σήμερα η Κύπρος να τρέχει με τους ψηλότερους ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Θέλω να ευχηθώ στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Νέα Δημοκρατία καλές επιτυχίες στις επόμενες Ευρωεκλογές.

Η Ευρώπη είναι η ασφάλεια μας και το μέλλον μας. Δεν είναι τέλεια αλλά μέσα από τις δικές μας παρεμβάσεις και μέσω του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος μπορούμε να κάνουμε την Ευρώπη ακόμη καλύτερη. Καλωσόρισες και πάλι.»

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι κύριος ομιλητής στην εκδήλωση παρουσίασης του οράματος και της μελέτης που έχει ανατεθεί σε εξειδικευμένους σύμβουλους για την Κύπρο του 2030. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί απόψε στην Λευκωσία.