Αβέρωφ: Με τους εμβολιασμούς κερδίζουμε τη μάχη κατά της πανδημίας

Αβέρωφ: Με τους εμβολιασμούς κερδίζουμε τη μάχη κατά της πανδημίας. Με ακόμη λίγη υπομονή, θα ξανανοίξουν όλες οι δουλειές. Με 3 δις στην οικονομία, ξεκινούν επενδύσεις. Στο κυπριακό, διεκδικούμε την κανονικότητα του κράτους μας. Αυτό που δικαιούμαστε: Μια ελεύθερη και ενωμένη πατρίδα.

 

Ο λαός μας, όλο αυτό το διάστημα, πέρασε πολύ δύσκολα. Έκανε θυσίες. Με τις πράξεις του διεκδίκησε την κανονικότητά του και τα καταφέρνει. Τώρα είναι η ώρα να αρχίσει ν’ απολαμβάνει τους καρπούς και των θυσιών και των κόπων του. Ο χειμώνας τελειώνει. Η άνοιξη έρχεται και πρέπει να έρθει και το χαμόγελο.

Με τους εμβολιασμούς κερδίζουμε τη μάχη κατά της πανδημίας. Με ακόμη λίγη υπομονή, θα ξανανοίξουν όλες οι δουλειές. Θα κερδίσουμε το καλοκαίρι.

Με 3 δις στην οικονομία μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, καθώς και των Ταμείων Πολιτικής Συνοχής, ξεκινούν επενδύσεις. Ανοίγουν δουλειές για τον κόσμο. Μπαίνουμε σιγά-σιγά στην κανονικότητα της καθημερινότητας.

Στο κυπριακό, διεκδικούμε την κανονικότητα του κράτους μας. Αυτό που δικαιούμαστε: Μια ελεύθερη και ενωμένη πατρίδα. Τα λόγια είναι εύκολα. Σήμερα όμως, αυτό που μετρά είναι οι πράξεις.