Αβέρωφ: Η Λευκωσία αλλάζει, στόχος μας είναι ολόκληρη η Κύπρος ν’ αλλάξει προς το καλύτερο

Αβέρωφ: Σήμερα στη Στασικράτους παρατηρώ με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ότι η Λευκωσία αλλάζει. Αλλάζει προς το καλύτερο και στόχος μας είναι ολόκληρη η Κύπρος ν’ αλλάξει προς το καλύτερο.

https://youtu.be/j9T6Ogd3OS4

Την οδό Στασικράτους όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και καταστηματάρχες της περιοχής, επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος και μέλη της Δημοτικής Ομάδας του Δημοκρατικού Συναγερμού. Ο κ. Νεοφύτου μιλώντας σε δημοσιογράφους τόνισε τα εξής:

«Σήμερα στη Στασικράτους παρατηρώ με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ότι η Λευκωσία αλλάζει. Αλλάζει προς το καλύτερο και στόχος μας είναι ολόκληρη η Κύπρος ν’ αλλάξει προς το καλύτερο.

Παραδεχόμενοι τα λάθη και τις παραλείψεις μας αλλά και με ένα πείσμα και μια θέληση αλλά και μια αισιοδοξία να φτιάξουμε μια καλύτερη Κύπρο.

Κουβέντιασα με τους καταστηματάρχες, κουβέντιασα με τον κόσμο. Όλοι βλέπουν τα πράγματα με μια θετικότητα. Περάσαμε δύσκολα αλλά φτάσαμε στην αρχή του τέλους.

Λίγη ακόμη υπομονή και θα τα καταφέρουμε και στην καθημερινότητα μας και στις δουλειές μας και στις επιχειρήσεις μας και ο τόπος μας να κρατηθεί στη σωστή πορεία για ένα καλύτερο αύριο».