Αβέρωφ: Η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ έφερε στον τόπο αυτήν την ευλογία, το ΓΕΣΥ, εμείς θα θωρακίσουμε τη συνέχισή του

Αβέρωφ: Η κυβέρνηση του Δημοκρατικού Συναγερμού που έφερε στον τόπο αυτήν την ευλογία, το ΓΕΣΥ, θα είμαστε εμείς που θα θωρακίσουμε τη συνέχισή του.

Το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του, βουλευτές της παράταξης, τη διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας κ. Γιαννάκη και τον Γενικό Εκτελεστικό Διευθυντή του ΟΚΥΠΥ κ. Κύπρο Σταυρίδη. Ο κ. Νεοφύτου συζήτησε με τη διεύθυνση και τους επικεφαλής των κλινικών του νοσοκομείου και στη συνέχεια τόνισε τα εξής:

«Τα τελευταία δέκα χρόνια στην Υγεία έγινε έργο όσο ποτέ στο παρελθόν. Έργο σε υποδομές, εξοπλισμό και οργάνωση, που σώζει ζωές. Πριν και πάνω από όλα η εφαρμογή του ΓΕΣΥ, της μεγαλύτερης κοινωνικής μεταρρύθμισης στον τόπο μας. Και μου δίνεται η ευκαιρία ακόμη μια φορά να δηλώσω και να υπογραμμίσω. Η κυβέρνηση του Δημοκρατικού Συναγερμού που έφερε στον τόπο αυτήν την ευλογία, το ΓΕΣΥ, θα είμαστε εμείς που θα θωρακίσουμε τη συνέχισή του. Αναβαθμίζοντας τα νοσοκομεία μας που είναι που είναι η ραχοκοκαλιά του ΓΕΣΥ.

· Το Κέντρο για παιδιά για νευροαναπτυξιακές διαταραχές.

· Το Νέο Νοσοκομείο Ψυχικής Υγείας.

· Ο Ξενώνας Ψυχικής Υγείας.

· Η αναβάθμιση του ΤΑΕΠ.

Και σύντομα κι αυτό είναι το χαρμόσυνο νέο, η δημιουργία του ΤΑΕΠ για παιδιά μας.

Η συνεργασία Υπουργείου Υγείας, ΟΚΥΠΥ και του αφοσιωμένου επιστημονικού, ιατρικού, νοσηλευτικού, διοικητικού και εργατικού προσωπικού φέρνει αποτελέσματα. Αποτελέσματα που φάνηκαν και στην εξαιρετική διαχείριση της πανδημίας. Με τη χώρα μας να κατατάσσεται στις καλύτερες χώρες του κόσμου στη διαχείριση του κορωνοϊού.

Σήμερα σχεδιάζεται το νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα. Με μεγαλύτερη αμεσότητα, ευελιξία και προσωπική εξυπηρέτηση, η Υγεία στη χώρα μας αλλάζει οριστικά σελίδα, προς θετική κατεύθυνση».