Αβέρωφ για εκλογές: ΔΗΣΥ για καλύτερη διαχείριση της οικονομίας ή ΑΚΕΛ για μηδενισμό;

Αβέρωφ: Στις 30 Μαΐου έχουμε εκλογές. Ποιους εμπιστεύονται για να διαχειριστούν τη μεγαλύτερη μάχη που θα δώσουμε ποτέ για την οικονομία, έχοντας και το Ταμείο Ανάκαμψης των δισεκατομμυρίων ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Χρειάζεται μια Βουλή που να εκπέμπει σοβαρότητα και όχι φωνές που θα σαμποτάρουν την ανάπτυξη της χώρας

Τη μάχη με την πανδημία την κερδίσαμε ως Κύπρος. Η χώρα μας είναι στις δυο καλύτερες χώρες στην Ευρώπη στη διαχείριση αλλά και στα αποτελέσματα της πανδημίας. Τώρα ξεκινάμε τη μεγαλύτερη μάχη, τη μάχη για την οικονομία, μια μάχη που είμαστε συνηθισμένοι να τη δίνουμε με αποτελέσματα θετικά. Και είναι εδώ το δίλλημα που τίθεται.

Στις 30 Μαΐου έχουμε εκλογές. Ποιους εμπιστεύονται για να διαχειριστούν τη μεγαλύτερη μάχη που θα δώσουμε ποτέ για την οικονομία, έχοντας και το Ταμείο Ανάκαμψης των δισεκατομμυρίων ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Χρειάζεται μια Βουλή που να εκπέμπει σοβαρότητα και όχι φωνές που θα σαμποτάρουν την ανάπτυξη της χώρας, θα είναι τροχοπέδη στις μεταρρυθμίσεις και στην προσπάθεια να έχουμε ξανά δυνατή οικονομία.

Ένα δεύτερο σχόλιο για τα προσβλητικά για τον περήφανο κόσμο του Συναγερμού σχόλια, τα επαναλαμβανόμενα από την ηγεσία του ΑΚΕΛ. Προσβάλλουν τον Συναγερμικό κόσμο με το να βγαίνουν καθημερινά να λεν ότι δεν συσπειρώνεται ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Και ποιο μήνυμα θέλουν να στείλουν; Θα είναι ένα δυνατό ΑΚΕΛ να κάνει τι; Να είναι η δύναμη και ο πόλος δίπλα από άλλες ομάδες αντίδρασης για να κάνουν τι στο κοινοβούλιο; Για να μπλοκάρουν τη μάχη για την οικονομία. Και ο κυπριακός λαός έχει να επιλέξει, ποιοι μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα τα της οικονομίας.

Η κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη και ο Δημοκρατικός Συναγερμός ή το ΑΚΕΛ με τις δυνάμεις της μόνιμης αντίδρασης και του μηδενισμού;