Αβέρωφ: Από τα σημαντικότερα μέτρα, το σχέδιο στήριξης της υπαίθρου

Αβέρωφ: Αυτό το σχέδιο στήριξης της υπαίθρου, των νεαρών ζευγαριών για να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι και την επαγγελματική τους στέγη, θεωρώ ταπεινά ότι είναι το πιο σημαντικό μέτρο στήριξης των νέων ανθρώπων και της υπαίθρου από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Θέλω να συγχαρώ τον φίλο Υπουργό των Εσωτερικών και την κυβέρνηση. Αυτό το σχέδιο στήριξης της υπαίθρου, των νεαρών ζευγαριών για να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι και την επαγγελματική τους στέγη, θεωρώ ταπεινά ότι είναι το πιο σημαντικό μέτρο στήριξης των νέων ανθρώπων και της υπαίθρου από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Και χωρίς υπερβολή, δεν γνωρίζω άλλη ευρωπαϊκή χώρα με τέτοιο πρόγραμμα στήριξης. Είναι η ευκαιρία φίλοι κοινοτάρχες αλλά και νέοι άνθρωποι της περιοχής, είναι η ευκαιρία για την επιστροφή των ανθρώπων στην ύπαιθρο.

Κανένα σχέδιο δεν είναι τέλειο, είναι όμως πάρα πολύ σημαντικό και είμαι σίγουρος ότι με την εφαρμογή του εκεί που χρειάζονται βελτιώσεις, ο Νίκος ο Νουρής απέδειξε πως ακούει, υπολογίζει, προγραμματίζει και αποφασίζει σωστά. Τέτοια μέτρα θέλουμε για να στέλνουμε θετικά μηνύματα στον κόσμο».