Αβέρωφ: Ίσως ξέχασαν στο ΑΚΕΛ ότι παρέδωσαν καμένη γη εφαρμόζοντας τις οικονομικές τους πολιτικές

Ίσως ξέχασαν στο ΑΚΕΛ ότι παρέδωσαν καμένη γη εφαρμόζοντας τις οικονομικές τους πολιτικές, τόνισε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου σε δηλώσεις του  για την οικονομική πολιτική του ΑΚΕΛ και τις προκλήσεις της  Τουρκίας στα Βαρώσια

Σε δήλωση για τις οικονομικές πολιτικές του ΑΚΕΛ προέβη σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου μετά το μνημόσυνο των Μιχαλάκη και Αντρέα Μακρίδη. Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, δήλωσε τα εξής:

«Το ΑΚΕΛ εχθές, τοποθετήθηκε λέγοντας πως χρειάζεται να αλλάξει η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Έχουν κάθε δικαίωμα να πιστεύουν στις οικονομικές τους αντιλήψεις. Ίσως ξέχασαν ότι παράδωσαν μια καμένη γη εφαρμόζοντας τις οικονομικές τους πολιτικές. Δεν χρειάζεται ο κυπριακός λαός επανάληψη αυτών των πολιτικών».

Ερωτηθείς για το πιστεύει ότι πρέπει να πράξει η κυβέρνηση απέναντι στην πρόκληση εκ μέρους της Τουρκίας στα Βαρώσια, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού απάντησε:

«Τα βήματά μας και τα όπλα μας είναι πολιτικά. Και πρέπει να αξιοποιήσουμε την παρουσία μας στην Ευρώπη αλλά και τις καλές μας σχέσεις με χώρες σημαντικές στο διεθνή χώρο και με την επιμονή μας αλλά και την αξιοπιστία μας στο να επαναρχίσει ο διάλογος από εκεί που έμεινε στο Κρανς Μοντανά».