Αίθριος ο καιρός σήμερα με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 39 βαθμούς

Ο καιρός τις επόμενες μέρες, Αίθριος,ο,καιρός,σήμερα,με,τη,θερμοκρασία,να,φτάνει,στους,37,βαθμούς,θερμοκρασία, καιρός, κύπρος,κυρίως αίθριος,στα,καιρός θα είναι,είναι λίγο ταραγμένη,και,γύρω,λίγο ταραγμένη,ασθενής χαμηλή πίεση,παράλια,και γύρω στους,επηρεάζει την περιοχή,αίθριος,χαμηλή πίεση επηρεάζει,μέχρι,στα νοτιοδυτικά,πίεση επηρεάζει,καιρός,τοπικά στα νοτιοδυτικά,στα νοτιοδυτικά παράλια,είναι λίγο,κυρίως στα,είναι ήρεμη μέχρι,ταραγμένη,μέχρι λίγο ταραγμένη,βαθμούς,λίγο,μποφόρ,θάλασσα θα είναι,είναι ήρεμη,βαθμούς στα,παράλια και γύρω,στα ψηλότερα ορεινά,βαθμούς στα ψηλότερα,κυρίως στα ορεινά,τοπικά στα,νοτιοδυτικά,ορεινά,νοτιοδυτικά παράλια,αρχικά,και γύρω,τοπικά,μέχρι λίγο,ασθενείς,ήρεμη μέχρι λίγο,

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν μετά το μεσημέρι ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια και δυτικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη, και τοπικά στα προσήνεμα το απόγευμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά παράλια που θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις νύχτες και νωρίς το πρωί αναμένεται να παρατηρείται τοπικά χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις νύχτες και νωρίς το πρωί αναμένεται να παρατηρείται τοπικά χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις νύχτες και νωρίς το πρωί αναμένεται να παρατηρείται τοπικά χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.