Αίθριος καιρός με μεμονωμένες νεφώσεις και σκόνη στην ατμόσφαιρα

Ο καιρός τις επόμενες μέρες, Αίθριος,ο,καιρός,σήμερα,με,τη,θερμοκρασία,να,φτάνει,στους,37,βαθμούς,

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, παρόλο που στα δυτικά παράλια θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη σύντομη βροχή στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα και κυρίως κατά τις αυγινές ώρες, αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά μεταβλητοί ασθενείς 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 9 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, για κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο, θα παρατηρούνται αυξημένες, κυρίως μέσες και ψηλές νεφώσεις που αργά το απόγευμα και τη νύχτα πιθανό να δώσουν λίγες ελαφρές βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, για κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή, αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, ενώ νωρίς το απόγευμα στα ορεινά πιθανό να σημειωθεί και μεμονωμένη καταιγίδα. Από το Σάββατο στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.